Sinoć je u Baškoj Vodi titulu najljepše, Miss Adriatic Hrvatske ponijela Gabriela Periš iz Trilja.


Još jedan izbor ljepote je iza nas. Sinoć je u Baškoj Vodi titulu najljepše, Miss Adriatic Hrvatske ponijela Gabriela Periš iz Trilja. "U zadnji trena sam se uopće prijavila na ovaj izbor nisam uopće očekivala dobitak nikakve lente. Ne znam što da kažem, jako sam iznenađena i uzbuđena, emocije se miješaju", rekla je Gabriela. A emocije se miješaju kada su u pitanju i izlasci u kupaćim kostimima. Djevojke kažu da ipak toliko razgolićena tijela nisu za pozornicu.

Vezani članci Maja Jurić Za nju je strast prema poslu presudna, ne voli izlaske, ali je zabavljaju poruke udvarača Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Gabriela je kao svoj uzor istakla Anicu Kovač pa je pred sebe stavila veliki i zahtjevan zadatak pri branjenju naših boja u Europi. Za atmosferu na izboru pobrinuli su se od glazbenih izvođača do same voditeljice izbora Tine Katanić. Prisjetila se Tina tom prilikom svojih modnih iskustava. "Ja sam ti još bila ona generacija kad jednostavno bili smo svugdje. Nije bila tolika moda Instagram, društvene mreže nego svi su stvarno čitali modne magazine. Zapravo, bilo je to jedno jako lijepo razdoblje", rekla je Katanić.

A Tina je sada u razdoblju u kojem detalji iz njezinog privatnog života ipak igraju glavnu ulogu, pa stoga nije ni čudno što je se uvijek pita za ljubavne brodolome. "O ljubavi ne bi htjela pričati javno jer to nije ni zapravo javna stvar. Mislim da se o sreći šuti", komentirala je Katanić. Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.