Paprene kuglice dočekale su i bivšu Kraljicu Hrvatske Tinu Katanić – ovo su vatrena pitanja za nju.


Na škakljiva pitanja u Paprenim kuglicama ovog tjedna odgovarala je Tina Katanić, a prvo pitanje koje je Tina izvukla glasilo je: 'Što se reflektira u tvom ogledalu?', a od ponuđenih je odgovora imala: zmija otrovnica, umiljata pudlica i mudra sova.

Vezani članci Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) U štiklama po baušteli: Tina Katanić u okruženju u kakvom je nismo navikli vidjeti! Katarina Baban (Foto: Nova TV) Ona je fatalna plavuša koja voli janjetinu i cajke, a ne bi se bunila da u klinču završi s Bradom Pittom

'Zmija otrovnica nisam, nažalost. Nekad bi to bilo dobro. Mudra sova, kako kada, imam i ja svojih mudrih trenutaka. Ajde reći ću da sam umiljata pudlica', odgovorila je Tina na kraju.

Ovog tjedna u Paprenim kuglicama gostovala je Andrea Šušnjara.

Na pitanje da se ponovno rodi između Beyonce, Majke Tereze i Angele Merkel, Tina je odabrala Angelu Merkel jer joj se ona čini velikim izazovom te bi voljela vidjeti kakav je osjećaj biti tako snažna žena.

Sljedeće pitanje glasilo je: 'Kada je žena spremna za udaju?'

'Kada je jako zaljubljena, kad jako voli i kad je sigurna u svog muškarca', glasio je Tinin odgovor.

Na pitanje što bi napravila da ju dečko prevari s najboljom prijateljicom odgovorila je da to jednostavno nije moguće jer joj to onda nije prava prijateljica niti pravi dečko.

'To je nemoguće her moje su prijateljice vjerne i dobre prijateljice za cijeli život', dodala je.

Na što je još Tina morala odgovoriti pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook