Tina Katanić i Berislav Bero Kramar viđeni su u jednom noćnom klubu.


Ljubav je očito pobijedila, Tina Katanić ponovno ljubi. Iako je sve htjela držati u tajnosti doznalo se da je riječ o njezinu bivšem dečku Berislavu Beri Kramaru. Nedavno su viđeni u jednom noćnom klubu, a šuška se kako Tina često odlazi u Beč gdje Berislav uskoro otvara ugostiteljski obrt.

Vezani članci Snimanje videospota Franke Batelić - 2 Franka Batelić otkrila koja je jedina stvar za koju ne postoji plan B: "Uvijek je jedina i prava" Biljana Mančić Bivša Miss Universe ostvarila svoj san: "Ja sam skupa s curama lijepo gletala i bojila, kopala i štemala"

O ljubavi Tina nikada nije voljela govoriti javno, no čini se kako je u Beri pronašla ono što je tražila. 'Prije bi se mogla zaljubiti u nečiju pamet nego ljepotu i novac. Ako je pametan i bogat to je dobitna kombinacija, ali novac se potroši pamet ne', kazala je jednom zgodom Tina. Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.