Povratak s osmijehom

Tina Katanić red našim kamerama: 'Bit će ovo radno ljeto'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Rijeci je na večeri mode i ljepote zablistala Tina Katanić. Ekskluzivno je pred našim kamerama istupila i najavila da je očekuju radno ljeto i pregršt poslovnih obveza.

Manekenka i bivša Kraljica Hrvatske Tina Katanić nakon duže pauze vratila se na domaće modne piste. Preplanula i s osmijehom koji osvaja zablistala je u riječkoj noći mode i ljepote. Tinu čekaju brojne poslovne obveze, a ovo će joj ljeto biti napornije od ijednog dosad.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

Poznate dame o seks skandalu: 'Ljudi su to dočekali na ružan način'

'Evo ljeto je preda mnom, bit će radno ljeto, mogu stvarno reći da sam, presretna što sam dio ovakvog modnog događaja, mislim da bi ih trebalo bit više', kaže Tina. Čini se da lijepa manekenka ima i ideju kako upotpuniti domaću turističku ponudu. Iako ne pretendira na mjesto Ministrice turizma, pod njezinim bi nadzorom turistička sezona bila mnogo uspješnija.

'Baš zato što je turistička sezona, spojiti dio naše hrvatske povijesti sa modom, sa nekakvim show programom, to je nešto prelijepo, mislim da se to i domaćim ljudima i strancima sviđa, nek je što više toga', dodaje Tina. A kako je bilo na reviji u Rijeci, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene