Nikako nije lako

Za ljepotu se trpi: 'Obavi svoju funkciju, a svoje muke onda isplači u sobi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Edukaciju je s ljepoticama odradila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin koja je djevojke podučavala o poziranju pred kamerama i hodanju po modnoj pisti.

Petnaest finalistica Izbora za Miss prije samog izbora morale su puno toga naučiti. Kako korača, sjedi i u javnosti se ponaša jedna missica, podučava ih modna agentica Tihana Harapin Zalepugin

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

'Ona sa skromnošću više ne smije koketirati previše. Mora biti decentna, diskretna, mora biti dama ali mora biti sigurna, samouvjerena i samosvjesna. Bez toga ona neće dovoljno dobro prezentirati ni sebe ni Hrvatsku. Na sceni morate biti malo prgave, zločeste i zadovoljne što ste na sceni. Ta zločestoća vam daje sigurnost, a zadovoljstvo vam daje poene. Ona mora biti vrlo komunikativna, zgodna, atraktivna, energična, kao što sam i djevojkama rekla, mora osvajati ženu, dijete a tek onda muškarca!', objasnila je Tihana.

Isprike i izgovori nisu se tolerirali.

'Cure, izgovori tipa skliska pista, loše cipele, rasvjeta, glazba mi nije pasala, ne zanima me! Trpi, ali hodaj kako treba. Ja sam ih dosta sjeckala kad mi je počela govoriti ''joj, smeta mi sunce, smeta mi cipele!'' Ne zanima me dušo! U ovom trenutku ti moraš obavit svoju funkciju najbolje što možeš, a svoje muke onda isplači u sobi', objasnila je Tihana svoj čvrsti stav.

Iako propozicije pri izboru misica ne vrijede i za manekenke, mnoge od ovih djevojaka žele se okušati i u modelingu. Njih čeka rigorozni režim.

'Djevojka zaista mora biti visoka i tanka. I kod nas, a pogotovo na vanjskom tržištu. Tamo su agencije nemilosrdne zato što su dizajneri nemilosrdni. Oni ne žele šivati odjeću za bokove veće od 89/90 centimetara', kaže Tihana te dodaje kako bi neke cure svakako trebale smršavjeti ukoliko žele karijeru modela.

'Za izbor djevojke ne moraju toliko skinut ali za modeling da. A što ja mogu, ne vole me kad to govorim, ali činjenice su takve', jdnostavno kaže.

Ipak, bujna i raskošna mediteranska ljepota na izborima ljepote više se cijeni nego mršavost kakvu dirigiraju modne piste. Koja će ljepotica došetati do titule nove Miss Hrvatske pratite i na portalu Dnevnik.hr u petak 17. lipnja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene