Novi spot

Thompsonovom producentu za oko je zapela lijepa Splićanka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Thompsonov producent koji uspješno gradi pjevačku karijeru, Tiho Orlić, u svojem je novom spotu angažirao Anu Kurobasu, koja je jedan od najtraženijih modela.

Najnoviji uradak Tihe Orlića, kojim Thompsonov producent nakon čak 9-godišnje stanke najavljuje svoj drugi samostalni album, najavljuje pjesmom 'Moja ljubavi'.

Pogledaj i ovo showbuzz Vraća se na scenu Tiho Orlić predstavlja pjesmu i spot 'Sve si dalje' - Pogledajte!

'Meni je cilj zapravo pomaknuti neke granice u ovoj državi jer mi je više sve tako dosadno. U principu mi je 90% estrade vizualno i glazbeno dosadno. Ne mislim nikog pljuvat nego jednostavno je dosadno, svi su u sakoima, izgledaju kao da su došli s nekog rođendana', kaže Tiho.

Nekadašnja Missica svojom ljepotom oduševila Turke

Nova pjesma svojevrsni je nastavak povratničke balade 'Neraskidivo' s kojom je proteklih mjeseci osvojio srca svoje mnogobrojne publike. 37-godišnji Splićanin dugo je čekao na objavljivanje nove pjesme i kostimiranog spota u čiji uspjeh ni najmanje ne sumnja.   U ulozi njegove ljubavi u intrigantnom spotu snimljenom u Dioklecijanovim podrumima našla se jedna od najtraženijih dalmatinskih manekenki Ana Kurobasa, koju je zapazio gledajući inMagazin.

Pogledajte video prilog!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene