Ekskluzivno

'Moj partner ima čudnu osobnost, a njegov ego je najveći problem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'You're my heart, you're my soul' prva je pjesma njemačkog dvojca Modern Talking. Otad je prošla 31 godina.

'You're my heart, you're my soul' prva je pjesma njemačkog dvojca Modern Talking. Otad je prošla 31 godina. Tada je ovaj legendarni hit zasjeo na prvo mjesto ljestvica u 10 europskih zemalja. Godinu dana kasnije bio je broj 1 i u čak osamdeset i jednoj zemlji svijeta.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Jeste li bili spremni taj uspjeh?

'Ne. Ntiko se na to ne može pripremit. Evo vam pitanje, ako igrate loto svaki tjedan, moj otac to radi (kažem ja) i nikad nije dobio, a da je dobio jesi li spreman. Mislim da bi dobio srčani udar. drago mi je da ga ja nisam dobio al nisam bio spreman', rekao je Thomas.

'Modern Talking' s prodanih 120 milijuna ploča su apsolutni rekorderi

Thomas i Diter bili su popularni u Europi, Aziji, Južnoj Africi te na Srednjem Istoku, iako je u Iranu pop glazba bila u to vrijeme zabranjena. Vladali su jedno cijelo desetljeće i sa 150 milijuna prodanih albuma diljem svijeta postali jedan od najjačih europskih bendova 80-tih godina.

Je li tada bilo nekako lakše biti pop zvijezda?

'Bilo je drugačije ali ne i lakše. Kad gledam u prošlost svima nam je to romantično ali kako smo to priživjeli, nije bilo baš tako. Tada si mogao puno više novaca zaradit prodajom albuma danas je to skoro pa nemoguće. To je velika razlika od tada', prisjeća se Thomas.

Thomas je rođen u njemačkom gradiću Koblenzu prije 52 godine. Još kao dijete pokazivao je interes za glazbu, a prvi javni nastup imao je sa 7 godina. Deset godina kasnije, otpjevao je svoju prvu pjesmu „Judy". Ubrzo nakon toga upoznao je producenta Dietera Bolena, s kojim je osnovao bend Modern Talking. Ostalo je povijest.

Otkazan koncert Modern Talkinga u Zagrebu

Thomas i Diter zajedno su nastupali tri godine. 1987. sastav se razilazi, Anders započinje solo karijeru, dok Bolen nastavlja raditi kao producent za druge glazbenike.
Ponovno se okupljaju 1998. i izdaju obrade svojih starih pjesama koje ponovno postaju hitovi. Izdaju i albume s novim materijalom, no razilaze se 2003.

Thomas je otkrio kako Diter ima vrlo čudnu osobnost, a ego je njegov veliki proble.

Što je još otkrio saznajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene