Petkom s Petkom

Otkrivene pikanterije iz djetinjstva slavne glumice: 'Mislili smo bit će matematičarka!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Danas kad je ovako gledam, vidim da je ona dobro izračunala što je njena istinska ljubav', kaže kuma o slavnoj glumici Mariji Borić.

'Kad sam prvi put vidjela malu preslatku djevojčicu, divne kovrčave kose, svi su mi za nju rekli ona će biti matematičarka. Danas kad je ovako gledam, vidim da je ona dobro izračunala što je njena istinska ljubav', rekla je Tereza Kesovija o svom kumčetu, glumici Mariji Borić.

>> Nove (po)slastice u centru Zagreba!

Pjevačica je bila gošća iznenađenja Mariji na snimanju rubrike inMagazina 'Petkom s Petkom'. Terezu je zanimalo hoće li uskoro morati postati još kakva kuma, aludirajući na svadbu, ali je njeno kumče reklo da za sad ništa takvo nema u planu.

Marija je trenutno u Zagrebu gdje s Histrionima cijelog ljeta igra predstavu 'Muke po Iveku' na Opatovini. Glumica igra jednu od 'Ivekove' dvije supruge, a njena 'suparnica' u predstavi, glumica Tara Rosandić iznenadila ju je na snimanju.

O Mariji je rekla da je sestrinski tip, ali da njih dvije imaju potpuno različit ukus za frajere. Novinarka Josipa Scotti Čavlina, Borićku je pohvalila kao vrsnu kuharicu i dobru prijateljicu, koja je uvijek otvorena, iskrena i bez maski na licu. Više o o novoj predstavi, ali i o Marinom djetinjstvu, iskustvu s novinarima te kako ju zovu kumice s place, pogledajte u ovotjednom prilogu 'Petkom s Petkom'.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Nisu je odmah prihvatili Sanja o teškim počecima: "Nakon Đurđice, koja je vrhunska pjevačica, dolazi klinka koja pjeva li-la"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene