Kakva raskoš!

Tereza Kesovija je za ovo zdanje od ''kralja laminata'' tražila milijun i pol eura?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predivno je Tereza Kesovija krajem devedesetih uredila ljetnikovac vlastelinske obitelji Kaboga. Raskošnu vilu prodala je 2006. uspješnom poduzetniku.

Nedaleko od njezine, u ratu opljačkane, porušene i spaljene kuće, Tereza Kesovija uredila je predivan ljetnikovac vlastelinske obitelji Kaboga. Raskošno uređeno vilu 2006. godine prodala je uspješnom poduzetniku. Ekipa IN magazina doznala je kako danas izgleda Terezin ljetnikovac.

Pogledaj i ovo showbuzz U Keminu čast Prošlo je godinu dana od njegove smrti, no ostaje zapamćen i voljen

U Čilipima se nalazi najraskošnije imanje u Konavlima. Vilu Terezu na ostacima starog ljetnikovca iz 15. stoljeća, krajem devedesetih, podigla je glazbena diva Tereza Kesovija.

Direktorica hotela Pave Miloglav kaže kako su vrt i vanjština vrta isti onakvi kakvim ih je Tereza zamislila i napravila devedesetih godina. Cijela kuća napravljena je od konavoskog kamena, a posjed ima oko tri tisuće kvadrata.

Kuća je danas u vlasništvu našeg uspješnog poslovnog čovjeka Darka Pevana, koji se obogatio u Švedskoj, i to izumom laminata poznatog po jednostavnom načinu slaganja. Tako je stekao naziv "kralj laminata". Nagađa se kako je Tereza za vilu tražila oko milijun i pol eura. Zbog činjenice da se uz nju nalazi kapelica svetog Ante, često je biraju i mladenci kako bi ovdje izrekli sudbonosno "da".

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene