Tereza Kesovija održala je promociju novog albuma, a promociju nije propustio ni njezin bivši suprug.


Malo je pjevačica koje se poput Tereze Kesovije mogu pohvaliti karijerom dugom više od pola stoljeća. Legendarna pjevačica objavila je novi album, a njezinu promociju nisu propustile kolegice s estrade, ali ni bivši suprug.

Vezani članci Goran Čipčić - 1 Novi izazovi za kandidate jedinstvenog projekta "Startaj Hrvatska": Evo kako su prošli prvi susreti s kupcima! Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela u božićnom izdanju: Novu pjesmu napisala joj je najbolja prijateljica Hana Huljić!

'Pjevat ću dok sam živa. Ja ne volim mir, nisam ja mirna', rekla je Tereza Kesovija. Promociju novog albuma neumorne Tereze posjetile su i njezine kolegice. Među njima bile su i Jasna Zlokić te Gabi Novak i Zdenka Kovačiček. Legendarna Zdenka otkrila je da se sve njezine mlađe kolegice svađaju jer su slične! Terezu je podržao i njezin bivši suprug Miro Ungar. 'Kad smo ja i moja supruga bili prvi slušači, koji smo davali prve ocijene, Tereza je od nas tražila naše mišljenje', rekao je Ungar. Više pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.