Tereza Kesovija održala je promociju novog albuma, a promociju nije propustio ni njezin bivši suprug.


Malo je pjevačica koje se poput Tereze Kesovije mogu pohvaliti karijerom dugom više od pola stoljeća. Legendarna pjevačica objavila je novi album, a njezinu promociju nisu propustile kolegice s estrade, ali ni bivši suprug.

Vezani članci Filip Horvat, chef (Foto: IN Magazin) - 2 Zavladala pomama za mladim chefom: Predstavljamo novu zvijezdu na domaćoj gastrosceni! Slika nije dostupna Progovorio o himni svih očeva: ''Bio sam tad 7-godišnjak! Nisu me baš puno pitali!"

'Pjevat ću dok sam živa. Ja ne volim mir, nisam ja mirna', rekla je Tereza Kesovija. Promociju novog albuma neumorne Tereze posjetile su i njezine kolegice. Među njima bile su i Jasna Zlokić te Gabi Novak i Zdenka Kovačiček. Legendarna Zdenka otkrila je da se sve njezine mlađe kolegice svađaju jer su slične! Terezu je podržao i njezin bivši suprug Miro Ungar. 'Kad smo ja i moja supruga bili prvi slušači, koji smo davali prve ocijene, Tereza je od nas tražila naše mišljenje', rekao je Ungar. Više pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.