Da je Tereza Kesovija napravila mali skandal na Zagrebačkom festivalu - to već znate svi. No, kako je to izgledalo i što je Terezi najviše zasmetalo, znamo samo mi!


Na netom održanom Zagrebačkom festivalu sve su oči bile uprte u glazbenu divu Terezu Kesoviju. Kao što već znate, pjevačica je glasno protestirala jer su je organizatori smjestili u šesti, a ne u prvi red gledališta. Donosimo vam ekskluzivne snimke Terezina prosvjeda, ali i njezin komentar na cijelu pomutnju.

Vezani članci Snježana Mehun Snježana Mehun sa zaručnikom u Veneciji proslavila godišnjicu i otkrila detalje vjenčanja: "Kod nas ne može ništa biti tipično" Tonči Huljić i Vojko V Evo kako zvuči kad se spoji nespojivo, donosimo pregled najneobičnijih dueta naših zvijezda!

"Ja sam od '63. na Zagrebfestu, ovih ljudi ispred nije bilo nigdje. Zbog čega mi nismo u prvom redu, kako nam je rečeno da ćemo bit'!? Ja ću se sad ustat' i idem doma, ne zanima me to! Ne zanima me to! Nepoštovanje!", rekla nam je Tereza.

"Izvođači, oni koji su stvarali taj festival, ako su bili odabrani kao gosti, uvijek su bili u prvom redu. Mi smo bili u nekom šestom redu. Nije meni kruna pala s glave, ali to se ne radi. Mislim da se to poštovanje mora vidjeti i osjetiti", dodala je Kesovija. Što nam je još otkrila, provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.