Otvorila dušu

VIDEO 'I danas me bole povici s Poljuda - Goni se, prodana dušo!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ispod slave i blještavila krili su se mnogi tragični događaji o kojima je pjevačica odlučila progovoriti!

Više od 50 godina uspješne karijere. Nastupi po čitavom svijetu, više od milijun prodanih nosača zvuka, sve je to Tereza Kesovija. Dalibora Petka ugostila je u vrtu svog zagrebačkog doma gdje je napisala autobiografiju.

Pogledaj i ovo Dalibor Petko roditelji - 6 "Slatkići, sretno im" Dalibor Petko posebnom je fotografijom obilježio 55. godišnjicu braka svojih roditelja: "Kad svaka slika govori više od riječi!"

'Nije to bio prijelomni trenutak, bilo je vrijeme da pišem o intrigantnim ljudima i događajima, a u tome je prednjačila moja majka koja je svega nekoliko dana nakon što me donjela na svijet – umrla', rekla je Tereza, čiji se otac ubrzo oženio za deset godina stariju ženu. Ona je Terezi i njenom bratu zamijenila majku, a da žena koja ju odgaja nije njena prava majka pjevačica je saznala kao sedmogodišnja djevojčica i to na najokrutniji način.

Na rođendanu Mire Ungara našle se i bivša i sadašnja supruga

'Sestra od moje pokojne majke je rekla što ti tu ženu zoveš mamom, ona nije tvoja majka. Tvoja je majka umrla', otkrila je Tereza.

Najvažniji muškarac u Terezinom životu njezin je sin jedinac Alan Kesovija. Pjevačica je Alana rodila u braku sa svojim prvim suprugom Mirom Ungarom. Na pitanje žali li što nije imala više djece odgovorila je: ‘Ne znam. Ta je mogućnost nestala smrću moga brata. Kad su ga polagali u grob bila sam u nesvijesti. Međutim u tom trenutku sam dobila očajničku želju da radim i to s nekom histeričnom energijom. Trajalo je nekoliko godina sve dok moja snaha Ljiljana nije izgubila bebu, dva dana prije nego što je trebala biti rođena. Tada sam imala koncert koja nikada nisam održala. Toliko me paralizirala ta bol da nisam mogla zinuti’, rekla je Tereza.

Tri su muškarca obilježila život poznate hrvatske dive. S dvojicom je bila u braku – glazbenikom Mirom Ungarom i vaterpolistom Ronaldom Lopatnijem. S trećim je suprugom Karlom živjela u nevjenčanom braku sve do njegove smrti.

‘U prvom braku bilo je naivno, nježno, bojažljivo. Drugi brak je bio dobar i dugo je bio dobar, dok nije prestao biti. Na žalost nismo u nikakvom odnosu, ali poštujem njegovu želju. Što ću sa čovjekom koji se ne želi razgovarati. Karlo je bio najbolji muškarac u mom životu. On me spasio u ratu, da njega nije bilo uz mene, bojim se da bi iz rata izašla normalna’, govori Kesovija.
 
Rat u Hrvatskoj Terezu je izravno pogodio. Nakon što joj je razrušena kuća u Konavlima, shrvana pjevačica izrekla je neke riječi koje su joj dvadesetak godina kasnije mnogi zamjerili.

‘Mislim da ljudi ne razmišljaju o osnovnom, uspoređujući me s nekim tko je isto otišao tamo, e ali taj netko nije rekao da neće ići. A što mu je puknuo nokat u ratu? Ja sam izgubila svoj dom, ja taj dom više nemam. Ja nemam ni od čega živjeti. Bilo je naravno da sad ide zbog novaca. Ali ja sam na taj vlak davno zakasnila. Stigla sam kad novaca više nije bilo. Meni nisu došli četnici na koncert, došla je moja publika. Ako su željeli čuti da su me povrijedili, kad ste mi na Poljudu vikali goni se prodana dušo, bolno ste me povrijedili. Kome sam se ja to prodala? Ja sam samo došla pjevati svom pokojnom kolegi Vinku Coci', rekla je pjevačica.

Gdje Tereza damas pronalazi svoje utočište, što joj je skriveni hobi te kako želi da ju pamte pogledajte u videu InMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene