Progovorio i o Karolini

Tenisač Marcos: 'Kći mi je Hrvatica, pa moram učiti hrvatski’

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako i kada se zaljubio u Karolinu, zbog čega je znao da je ona žena njegova života i tko je odabrao ime za njihovu bebu, otkrio je Baghdatis u ekskluzivnom intervjuu za In Magazin.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nikola Karabatic, Geraldine Pillet (Foto: Instagram) Drugo dijete Nikola Karabatić i ljubav njegova života dobili kćerkicu: Dali su joj jednostavno, ali prekrasno ime

Svjetska tenisačka zvijezda Marcos Baghdatis, osim svoje izvanredne karijere, posljednje tri godine posebno je zanimljiv našim medijima, i to zbog braka s hrvatskom tenisačicom Karolinom Šprem s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio djevojčicu.

‘Kći mi je Hrvatica, pa moram učiti hrvatski’, kaže poznati tenisač. Karolina i Marcos upoznali su se u Sydneyu. ‘Upoznali smo se na turniru u Australiji 7. siječnja 2010. Izašli smo na večeru i tako je sve počelo. Nakon nekog vremena znaš da želiš provesti život sa ženom poput Karoline jer je iznimna osoba, vrlo je snažna, osobnosti nam se slažu i odlučio sam da se želim oženiti njome’, otkrio je Marcos.

>> Beba uranila dva tjedna: Tenisač otkazao turnir i odletio u Zagreb!

Kada je postao otac, slavni tenisač se promijenio

Tako je poznati tenisač već neko vrijeme u Hrvatskoj, no puno putuje pa još u potpunosti nije upoznao Hrvatsku. ‘Ljudi su srdačni, to je sigurno’, kaže Marcos i dodaje kako su Karolinini roditelji sjajni. ‘Od prvog dana kad sam došao u kuću otvorili su mi svoja vrata i lijepo me dočekali’, kaže tenisač i ističe kako ga je kći promijenila. ‘Ideš kući s razlogom. Zapravo imaš novi razlog za život’, kaže.

>> Bajkovito vjenčanje u dvorcu Trakošćan!

Djevojčicu su nazvali Zahara, a Karolini se svidjelo to ime nakon što ga je prvi put čula kod Angeline Jolie. A i Marcosu se sviđa ime jer na grčkom znači ‘šećer’, a na arapskom znači ‘cvijet’.

Što je poznati tenisač još otkrio o svom životu, karijeri i nadolazećem Zagreb Indoors ATP turniru, pogledajte u prilogu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene