Brzo i efikasno

Najseksi Hrvatica otišla po nove grudi kod uglednog kirurga: Evo kako je to izgledalo

Tea Lukić (Foto: Instagram) Tea Lukić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tea Lukić (Foto: Instagram) Galerija

Tea Lukić povećala je volumen svojih grudi. Operaciju je željela od puberteta.

Operacije nosa i grudi te liposukcija estetski su zahvati koje Hrvati najčešće rade. Zavirili smo u operacijsku dvoranu poznatog estetskog kirurga, na čijem se stolu našla i najseksi Hrvatica koja je odlučila povećati grudi. Otkrili smo i kako izgledaju njezine nove grudi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Tea Lukić proglašena je najseksi Hrvaticom za 2017. godinu, a sada će tu titulu samo utvrditi i novim grudima! "Zahvat je prošao vrhunski, brzo i efikasno", otkrio je doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić, estetski kirurg.

"Operaciju želim na kraju krajeva od puberteta, tj. otkad sam zaostala za drugim djevojčicama, ajmo to tako reći. Nisam htjela pretjerivati, raditi od sebe neki cirkus, nešto nepotrebno, htjela sam čisto biti proporcionalna i skladna jer bavim se sportom, treniram, i nikako ne mogu postići neku idealnu viziju što ja želim vidjeti u ogledalu - zbog grudi", rekla je Lukić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Tea Lukić (Foto: Instagram) Tea Lukić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene