Ponosni tata

24-godišnji maneken nije se odvajao od Tatjane Dragović tijekom poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjanin partner i otac djeteta, 24-godišnji maneken, nije propustio priliku biti na porođaju svoje kćeri!

Tatjana Dragović jučer je u poslijepodnevnim satima u Zagrebu na svijet donijela djevojčicu. Poznata manekenka i njezin partner Vlaho Arbulić djevojčici su dali ime Luce. Beba i majka se osjećaju odlično, a saznajemo i da je 24-godišnji maneken bio uz svoju djevojku na porođaju.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić - 1 skupa su već 10 godina Jedan od naših najzgodnijih pjevača progovorio o kćeri Luci i podršci supruge Tatjane: ''Njezini savjeti imaju posebnu težinu!''

Tatjana Dragović i njezin mlađahni dečko dobili kćer

'Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama', napisao je Vlaho na Facebooku.

Malena Luce na svijet je stigla carskim rezom bez komplikacija. Bivšoj manekenki ovo je treće dijete. Iz braka s teniskim trenerom Goranom Ivaniševićem ima 11-godišnju kćer Amber Mariu i 6-godišnjeg sina Emanuela, s kojima se Vlaho odlično slaže. U srpnju su ljetovali u Cavtatu, gdje živi i obitelj mladog manekena, a tada su eksluzivno za In Magazin progovorili o romantičnim trenutcima koje provode u slatkom iščekivanju. Ime Luce u prijevodu s latinskog znači svjetlost.

'Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti', napisao je Arbulić.

Čestitamo novopečenim roditeljima, a mami i bebi želimo brz oporavak i odlazak kući!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene