Jedna od najomiljenijih hrvatskih misica ušla je u poduzetničke vode, o čemu je dugo maštala!


Bivša Miss Hrvatske Lejla Šehović, danas Filipović, zaplivala je poduzetničkim vodama. O otvaranju modne oaze, povjerila nam je, sanjala je godinama.

Vezani članci Lejla Filipović Lejla Filipović mami uzdahe u 44. u badiću, u komentarima se oglasio njezin muž Tarik, ali i Nina Badrić Ivana Petković Čevra i Lejla Filipović (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Bivše hrvatske misice koje su bile upletene u veliki skandal 1999. godine blistale na istom događanju

'Uvijek je bilo nešto što je sprečavalo, nekakva financijska situacija, mala djeca i sve', rekla je Lejla.

Najviše se bojala kako će njezino izbivanje iz kuće zbog poslovnih obveza prihvatiti sinovi - 11-godišnji Dino i šestogodišnji Arman.

'Kad naučite da ste stalno s njima, da ste vi nad njima, da vi birate što će obući, što će jesti, teško je to pustiti nekome drugome. Koliko god se drugi skupa snalaze. Tu su Tarik, moja mama... Ali nekako sam ja uvijek ta koja ostavlja šta će obući i sve. Kada sam išla na put, Tarik je imao popis što sve treba napraviti', otkriva nam lijepa mama.

Rene Bitorajac i Tarik Filipović ne moraju platiti 4,2 milijuna kuna Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu

Lejlina poslovna partnerica je njezina najbolja prijateljica i vjenčana kuma Dunja. Vežu ih godine prijateljstva. A bezuvjetnu potporu Lejla ima u suprugu. Iako priznaje da o modi ne zna mnogo.

'To se od mene ne traži, ono što ne razumijem, ne komentiram. Znam reći što je lijepo, što nije lijepo, a mislim da je to za jednog muškarca dovoljno. Ja mogu biti podrška, i jesam podrška. Da su otvorile ljevaonicu željeza, isto bih bio podrška', rekao je Tarik.

Za Tihanu Harapin Zalepugin, upravo Lejla je bila osoba koja ju je potaknula da donese neke velike odluke. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook