ne posustaju

Popularni mladi bend posvetio pjesmu važnoj osobi u njihovu životu: Frontmen otkrio je li njegovo srce zauzeto

Nova pjesma Tarapana benda - 5 Nova pjesma Tarapana benda - 5 In Magazin 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nova pjesma Tarapana benda - 1 Nova pjesma Tarapana benda - 2 Nova pjesma Tarapana benda - 3 Nova pjesma Tarapana benda - 4 Nova pjesma Tarapana benda - 5 Nova pjesma Tarapana benda - 6 Nova pjesma Tarapana benda - 7 Nova pjesma Tarapana benda - 8 Nova pjesma Tarapana benda - 9 Nova pjesma Tarapana benda - 10 +3 Nova pjesma Tarapana benda - 11 Galerija

Prošle godine snimili su hit s Matom Bulićem "Ja sam na te ponosan", prema kojem su nazvali svoj album prvijenac, a uspjehe Tarapana Band nastavlja nizati i ove godine. Zašto su mnoge majke pustile suzu na njihovu novu pjesmu, koji im kolega s estrade najčešće daje savjete te je li se promijenio ljubavni status frontmena benda, otkriva naša Julija Bačić Barać.

"Oprosti mi, majko" je emotivna oda Tarapana benda svima majkama. 

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

"Mama je prva poslala: 'Sine, rasplakao si me'. Tako i tata isto. I publika je jako zadovoljna. I njihove majke naravno", rekao je frontmen Tarapana Banda Frano Pehar

S temom pjesme se poistovjetio Frano koji se vrlo rano odselio iz obiteljskog doma u Hercegovini. "Kad sam ja sa 14 godina odlučio doći iz Međugorja u Zagreb u gimnaziju, meni je moja mama tek godinu dana nakon toga rekla da je tjedan dana plakala. Upravo su ti stihovi nekako moji i hvala Dušanu Bačiću što mi je dao da otpjevam tu pjesmu koju zaista osjećam i jedva čekam da sve ovo prođe da ju mogu otpjevati uživo", rekao je pjevač. 

A kada će ponovno pjevati uživo hitove Tarapana Banda, teško je prognozirati, ali zato njihova publika neće ostati uskraćena za nove pjesme. "Imamo u pripremi još puno pjesama i zaista ne planiramo stati jer mislim da ako nam je išta potrebno u ovom trenutku, to je pozitiva, dobra pjesma i da smo nekako svi skupa", istaknuo je Frano. 

Prošle godine su snimili pjesmu "Ja sam na te ponosan" s Mate Bulićom koja im je u punom smislu obilježila 2019. "Godinu je dana bila u top 40 najemitiranijih pjesama u državi, 9 milijuna pregleda, odradili smo s Matom velike dvorane i nazvali smo naš prvi album po toj pjesmi", rekao je frontmen Tarapana Banda. 

A surađivati sa starijim i iskusnijim kolegom s kojim ga vežu i rodbinske veze, za mladog Franu je bio pravi privilegij. "Ja moram priznati da je Mate osoba kakvu se rijetko viđa, pogotovo u ovom svijetu u kojem živimo i radimo. Mate je toliko dobar kolega, toliko mi je dao dobrih savjeta i evo volim kad mi se javi za novu pjesmu, kad mi da pohvalu, kritiku i sugestiju", ispričao je pjevač. 

Koncerte Tarapana benda jedva čekaju i mnoge obožavateljice koje zanima i je li srce mladog Međugorca zauzeto. "Nije još zauzeto, ali na putu je. Moram priznati da se sada nešto konkretno događa jer za ovo vrijeme kada nije bilo nastupa malo više sam se posvetio tome. Vidjet ćemo", otkrio je Frano 

Tko zna, možda neku iduću pjesmu posveti onoj koja mu je zarobila srce. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene