Gazde na turneji

Tamburica osvaja Ameriku: Menadžer RHCP-a oduševljen našim dečkima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chicago, Cleveland, Pittsburgh, San Jose, Los Angeles i New York... Gradovi su to koje su na svojoj američkoj turneji posjetili Gazde.

Iako su se vratili iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje su u 13 dana nastupili u šest gradova, dečki iz Markuševca – Gazde, tek će dosanjati svoj američki san. Naime, na koncertu u Los Angelesu prišao im je menadžer Red Hot Chilli Peppersa - Craig Hyman, koji je svojevremeno radio i s Carlosom Santanom, te im je ponudio glazbenu suradnju.

Pogledaj i ovo showbuzz Od srca do srca Dečki su krenuli u osvajanje scene - Imaju li sve što je potrebno za uspjeh?

U kožnim hlačama žare i pale već 20 godina, a sad idu i 'preko bare'

'Malo smo prodiskutirali tko se čime bavi. Kratko upoznavanje, ali je rekao da mu to zvuči izuzetno dobro, puno energije te da nam instrumenti dobro leže. Rekao je da imamo potencijala, a mi ćemo pokušati to iskoristiti', kažu Gazde.

Tako će dečki već u lipnju snimiti svoju prvu pjesmu za inozemno tržište koja bi trebala biti spoj tamburice i countryja. Prvi koraci prema tom cilju su puni američki klubovi u kojima su nastupali. Iako su većinu publike uglavnom činili hrvatski iseljenici, bili su tu i njihovi prijatelji Amerikanci, Irci, Talijani. Kako kažu dečki iz ovog sastava, neke pjesme su čak bile bolje primljene nego u Hrvatskoj.

'Nastupili smo pred smo četvero obžavatelja'

'Svjetski uspjeh tek će uslijediti jer mi nikad nismo prestali vjerovati u jaču karijeru', optimistični su Gazde.

U sjećanju će im ostati i snimanje videospota u Sacramentu i na Times Squareu za pjesmu 'Moja najmilija', koji ćemo premijerno moći vidjeti za dva tjedna, a kako su se još dečki proveli u Americi, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene