Pronaći na estradi osobu u uspješnoj i skladnoj vezi, čini se teže nego ikad. Crne statistike predviđaju nesretan kraj svakom trećem braku. Što je tajna uspjeha i harmonije na duge staze, otkrile su nam naše zvijezde.

Galerija


Davno su prošla vremena kada je ono u dobru i zlu, dok nas smrt ne rastavi, uistinu bilo za cijeli život.

Vezani članci Snježana Mehun Snježana Mehun proslavila 50. rođendan pa se našla u ulozi modela: Objasnila zašto se odlučila na to Petrinja iz zraka nakon potresa Razorni potres ujedinio Hrvatsku: Nakon prvotnog šoka i domaće su zvijezde odlučile pomoći

"Većina naših roditelja, mama i djedova imala je dugotrajne odnose. Moja baba uvijek je govorila zato što ga moraš trpjeti, a to danas ide u krajnost, mi nismo spremni ništa trpjeti niti se prilagođavati ijedne minute", zaključila je poduzetnica Snježana Mehun.

Danas je mogućnost ljubavi od mladosti pa do groba manja jer su izazovi, mišljenja je, mnogo veći.

"Od tog koketiranja preko društvenih mreža, samim tim nije sve stvar ni fizičke prevare, stvar je u tome da si ti uopće pomislio na nešto drugo. To već nije dobro", izjavila je Snježana.

Pa koja je onda u ovim izazovnim vremenima tajna uspješnog braka?

"Oh, kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala", zaključila je glumica Ecija Ojdanić.

"Za uspješnu vezu nisam baš stručnjak, ali mogu govoriti o nekim drugim odnosima s ljudima. Uzajamno poštovanje često i zahvalnost što imaš te ljude kraj sebe, neuzimanje drugih zdravo za gotovo, ali i postavljanje granica mislim da je ključan element uspješnih odnosa, uspostavljanje granica preko kojih nećeš dati ni sebi ni drugoj osobi", izjavio je glumac Slavko Sobin.

Dvanaest godina braka je između naše lijepe misice i poznatog glumca.

"Teško je sad tu davati nekakve savjete. Ja mislim da je prije svega kad se dvije osobe nađu na puno polja, pogotovo kad vas zanimaju slične stvari, slični interesi, sličan odgoj prije svega. Ja znam da je to nekakav klišej, ali ljubav, poštovanje, razumijevanje", smatra bivša miss Hrvatske Lejla Filipović.

Problem je u tome što se na početku braka često događa da zbog zaljubljenosti toleriramo situacije koje nam inače smetaju.
Zato budite svoji od samog početka. To je, kažu stručnjaci, jedan od najvažnijih recepata za sretan i dugovječan brak!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Odabrala pretijesan badić, pa se mučila s njim na plaži, dekolte je morala pridržavati rukama