Suradnici i ljubavnici

VIDEO Danijela o Graši: 'Dopustim mu da njegova bude zadnja!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako će Danijelina najnovija pjesma uskoro zavladati plesnim podijima, a Grašo i Danijela otkrili su kako je raditi s osobom s kojom dijeliš život.

Pjesmu 'Iluzija' Danijele Martinović napisao je njezin dečko, glazbenik Petar Grašo, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Inspiracija za ovaj novi zvuk koji se posljednje vrijeme provlači kroz Danijeline pjesme Petar je dobio slušajući elektroničku glazbu.

Pogledaj i ovo Petar Grašo puno toga se promijenilo Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

Danijela uživa u zimskim danima i sprema glazbenu poslasticu

'Atmosfera je bila fantastična i mi smo istinski uživali. Kreirali smo jedan potpuno novi zvuk, počevši od 'Brodoloma'. I to je zapravo najkreativniji dio svega kada ste dugo na sceni i kada se bavite glazbom, a ja se glazbom intenzivno bavim od svoje 14. godine. Važno je sazrijeti u ovome poslu, biti drugačiji i nadograđivati se', rekla je Danijela.

Zadovoljstvo zbog nove pjesme i sretne ljubavne veze Danijela nije ni pokušala sakriti.

'Sva sam nekako na prstićima, letim, neki me povjetarac nosi i sve je stvarno predivno. Osjećam se super', priznala je Danijela.

A poznati par otkrio je kako je raditi s osobom s kojom dijeliš život.
'Danjela je zahvalan suradnik. Uvijek je teža opcija kada se posao donosi kući. Naravno, imamo razmirica i polemika vezanih uz pjesmu, ali ona poštuje da moja bude zadnja. Ne zbog toga što sam ja neki veliki autoritet, već zato što zna da će ipak neka moja odluka biti ispravnija jer sam ja više unutra', objašnjava Grašo.

'Mi branimo često svoje stavove, ne popuštamo jedan drugome što se toga tiče, ali moram priznati da u ovom producentskom smislu ipak dopustim da je njegova zadnja', potvrdila je Danijela riječi svog dragog.

A kada možemo očekivati novi Grašin hit te kakvi su planovi za snimanje Danijelinog novog spota, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene