Sasvim iskreno

U društvu 'jedine prave hrvatske dive'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na upravo završenom Cro A Porteru boja nije nedostajalo, iako su najveće zvijezde poput Severine i Danijele Martinović nosile jedan od vodećih trendova sezone - kombinaciju crne i bijele.

Pravo iznenađenje na Cro a Porteru bio je naš svjetski poznati šminker Boris Čavlina. Jer zbog njegovog novog poslovnog angažmana kroz koji razvija make up između ostalih za Marca Jacobsa i Toma Forda, moglo bi se reći da živi na aerodromu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Stigao je u pratnji, kako kaže, naše jedine prave hrvatske dive. 'Mi živimo u jednom vremenu kada se individualitet jako cijeni, međutim još uvijek vidim jako puno klonova', ističe Boris.

>> Trendi Hrvatice - koja je bila najbolje odjevena?

Brojne svjetski poznate osobe na važnim nastupima treme se rješavaju noseći komad nakita za koji vjeruju da im donosi sreću, omiljenu boju ili neki drugi detalj. A, što rade naše zvijezde? Za početak smo doznali kako to Seve rješava na isti način kao Madonna. 'Na ovim velikim koncertima samo smo se molili, svako svoje', kaže Severina.

Nakon sati i sati provedenih sjedeći uz pistu gledajući stotine modela možete zaključiti samo jedno - hrvatska moda treba izbornika. Jer često se uhvatite kako razmišljate je li moguće da pojedini dizajneri uspijevaju preživjeti prodajući svoje kreacije. Uostalom, većina ih može samo sanjati da im je kolekcija već na samoj reviji, kao što je to slučaj s našom najkomercijalnijom dizajnericom Ksenijom Vrbanić, prodana već u 10 tisuća primjeraka.

Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene