Teret slave

Ljubavni jadi slavnih zavodnika: 'Zatvorim se u sobu sam i plačem. Tješimo se nekako'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Šulić i Stjepan Hauser sada sviraju na najpoznatijim pozornicama svijeta. Kako se nose s teretom slave?

Svjetska glazbena senzacija 2Cellos priredila je Zadranima koncert za pamćenje. Zadar je ovim glazbenim virtuozima također u posebnom sjećanju jer upravo je ondje počela njihova priča. Kako kažu Luka Šulić i Stjepan Hauser, tada nitko nije vjerovao da će doživjeti ovakav uspjeh, a sada sviraju na najpoznatijim pozornicama svijeta.

Pogledaj i ovo Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 11 sviraj kraj! 2Cellos u Zagrebu održali oproštajni koncert, došla ih je gledati i njihova vjerna obožavateljica iz Engleske

'U ovom prostoru sam ja njega slušao kako svira, prvi put. Katastrofa! Ja sam rekao moram uskočit da nešto bude od njega. Ja sam njemu pomogao, on bi još uvijek čuvao ovce u Istri. Nije se makao odavde. Vidiš da smo tu. Pa ne pomogli smo jedan drugome. To je jedna simbioza. On mene čini čovjekom. Nas dvoje. Tinejdžeri, negdje 15, 16 godina, i oboje smo bili zaluđeni violončelom, glazbom. Vježbali smo kao manijaci i to nas je zapravo spojilo, ta ljubav prema glazbi. I obadvoje smo svirali s jako puno žara energije. Klali smo ta čela. I htjeli smo zajedno klat čela. Svi su mislili šta će to bit. Majko božja!!!', prisjećaju se dečki.

Svjetska glazbena senzacija 2Cellos oduševili rasprodani Forum

A onda su svojim čarobnim izvedbama oduševili cijeli svijet, pa čak i bivše američke predsjednike Clintona i Busha. A obožava ih ženski dio publike, a kako se nose sa slavom – naravno, šale se!

'Zatvorim se u sobu sam i plačem. Tješimo se nekako', kažu dečki.

Cijelu njihovu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene