POGLEDAJTE VIDEO

Sve zvijezde htjele su vidjeli reviju Lane Biondić!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anica Kovač, Indira Vladić, Maja Šuput, Iva Majoli, Nikolina Ristović i Severina tek su neke od dama koje su htjele vidjeti novu kolekciju Lane Biondić, zvijezde domaće modne scene.

Veseli modeli za proljeće i ljeto te prvi put predstavljeni kupaći kostimi, ne sumnjamo, naći će put do ormara većine domaćih zvijezda. No znate već kako to ide - razgovarali smo o modi, ali i o drugim aktualnostima. Sve ćemo to rado podijeliti s vama!

>> Lifestyle četvrtak - Minica i visoke čizme Nikoline Pišek u hladnoj zagrebačkoj noći
 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

E sad kad smo riješili najvažniju mušku sporednu stvar na svijetu, evo i one ženske. Lana Biondić na pistu je poslala sofisticirane modele koji će vas idućeg ljeta pretvoriti u kraljicu svake dalmatinske špice. Haljinu iz najnovije kolekcije odjenuo je i najveći antidepresiv hrvatske estrade - uvijek vesela Indira. Iz takta je nije izbacilo to što su joj videouradak uklonili s interneta zbog golotinje.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene