Stižu u Dubrovnik

VIDEO Novi detalji o glamuroznom vjenčanju milijardera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog će vikenda u Dubrovnik stići top of the top svjetskog jet seta.

Kada sva prava na vjenčanje otkupi Vogue, onda vam je jasno da se radi o luksuznom događaju par excellence. Mladenci su uspješni, moćni i nadasve bogati ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlično raspoloženi Slavlje se nastavlja: Milijunaši se zabavljaju na Lokrumu

Mladenka Fabiola Berascasa nasljednica je jedne od najpoznatijih američkih dinastija, one milijunaša i legendarnog izdavača Randolpha Hearsta. Dok je mladoženja uspješni investicijski bankar Jason Beckman. Cijela priča već zaokuplja Dubrovčane, ali i jednog od najvećih stručnjaka za organizaciju luksuznih evenata i privatnog turističkog vodiča svjetskih zvijezda.

Milijarderi stigli u grad - Odriču se poklona za pomoć poplavljenom području

'Siguran sam da je ovo veliki događaj za dubrovački turizam i za Hrvatsku, naravno', rekao je Miho Mihočević.

U Dubrovačku zračnu luku danas cijeli dan privatnim džetovima slijeću pripradnici svjetskog jet seta, njih 400.

Prije tri sata u Čilipe je sletio i boing 737 bez oznaka pa se pretpostavlja kako je njime stigao najveći dio uzvanika, među kojima bi trebali biti Roman Abramovič, Karl Lagerfeld,Elton John, a nagađa se da stižu Angelina Jolie i Leonardo di Caprio.

'Ukoliko se još i to dogodi, onda će Dubrovnik, uz sve ove ankete po kojima smo prvi u svijetu, isplivati u top vijesti u svijetu', rekao je Mihočević.

Inače, mladenci već neko vrijeme borave u gradu kojim su oduševljeni što se može vidjeti i iz njihovih fotografija objavljenih na društvenim mrežama. Budući da je mladenka povremena suradnica Voguea, u Dubrovnik stiže krema modne industrije, a iznenađenje je da bi uz dizajnere poput Rafa Simmonsa i Marca Jacobsa trebao doći i poznati stilist Grgo Zečić.

'Dao bog da ih ima što više. Njih će pratiti sve tiskovine svijeta, a u pozadini će biti Dubrovnik. Ima li što ljepše?', zaključuje Zečić.

Vjenčanje jednog od najbogatijih parova trebalo bi biti u palači Sponza. Za potrebe svadbenog slavlja koje će trajati 4 dana, mladenci su zakupili Knežev dvor, tvrđavu Lovrjenac, Kazalište Marina Držića i dio otoka Lokrum. A u nizu najluksuznijih dubrovačkih hotela već danima je nemoguće iznajmiti sobu.

Priča se kako su mladenci smješteni u jednoj od najluksuznijih dubrovačkih vila, gdje su već odsjedali holivudski glumci poput Mickeya Rourka i Kevina Spaceya.

S obzirom na to da su sva prava na fotografije s vjenčanja ustupljena Vogueu, mladenci su se pobrinuli za mjere osiguranja, pa je tako pokraj Kneževa dvora postavljen i šator koji će im osigurati dodatnu privatnost.

'Upravo je ambijent ono što čini svaki događaj neponovljivim. Ako imate vjenčanje u Kneževom dvoru to ćete sigurno bolje pamtiti, nego da ste imali večeru u nekom restoranu', zaključuje Mihočević.

A tko još stiže u Dubrovnik, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene