Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suzy Josipović Redžepagić u rubrici "Njeno drugo lice" govori o svojim počecima, odrastanju uz poznate estradnjake te kako i zašto je napisala kuharicu.


Suzy Josipović Redžepagić ostavila je neizbrisiv trag u modnome svijetu. Osnovala je prvu privatnu modnu agenciju te pokrenula prvi Tjedan mode u Hrvatskoj, a sve na temelju vlastitih iskustava.

Vezani članci Dalibor Petko - 7 Petko se transformirao u najdraže pobjednike Eurosonga, neki od njih pokazali što misle o tome: "Do suza si me nasmijao" Dalibor Petko - 4 Petko upriličio malu povijest Eurosonga, ove pokrete i kreacije morate jednostavno pogledati, pazio je na svaki detalj

'Pa ja sam postala manekenka s tri godine. Tada su nastupali Slavica i Mendo onda sam ja s njima izvlačila kupone nagradne za neke nagradne igre, nosila revijice do škole i kad sam imala 15,16 godina jedan dan mi je jedna prijateljica rekla da ide na audiciju za manekene i da neka ja idem s njom. Ja sam rekla dobro i onda sam otišla s njom i onda me vidla teta Regina i drugi dan sam već radila', objasnila je Suzy.
'Tad se puno više radilo, bilo je puno više posla za vrijeme Juge nego što imaju manekenke danas i bilo je love. Tad sam si i prvi svoj 'Jugo' kupila sa honorarima', dodaje.

Ni sa 64 godine Neda Ukraden ne pokazuje znakove umora.

Nakon godina bavljenja modom i organiziranjem evenata popu 'Broda ljepote', Suzy je pronašla novu strast. Posvetila se kuhanju i napisala kuharicu sa 500 stranih recepata. Druga knjiga je pred izlaskom.
'Jako mlada sam rodila, a do tad nisam baš nešto pretjerano znala kuhati jer su mi kuhale bake i mama. Obje bake su mi bile kuharice. Te prve godine svašta mi je izgorilo i svašta sam bacila, ali sam uvijek zvala i pitala: 'Mama, kako ovo, mama kako ono'.Tako je i nastala ta kuharica jer sam mislila kako sam stalno zvala mamu da je bolje da ja to sada Sari napišem pa da me ne zove. I onda kada je ona vidjetla to sve rekla je: 'Pa to je super, ajmo mi izdati kuharicu' i u biti je to njezina ideja', dodaje lijepa Suzy.

Cijelu priču zvijezde bivše Jugoslavije pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook