Sve je napetije!

Nominacije u Survivoru postale još omraženije: Zbog novog pravila oba tima ostala bez jednog člana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 4 Survivor - 3 Survivor - 2 Survivor - 1 Survivor Survivor - 3 Survivor - 2 Survivor - 1 Ivana ispala iz Survivora - 4 Ivana ispala iz Survivora - 3 +19 Ivana Peček u showu Survivor - 9 Galerija

Plavi tim Survivora prošli je tjedan započeo rekordnim pobjedama, zbog čega je uživao u partyju uz karaoke te poslao crveni tim na plemensko vijeće. Zbog novog pravila da se odsad u duelu natječu samo kandidati iz istog tima, do kraja tjedna su oba plemena ostala bez jednog člana.

Plavi su rekordnom pobjedom 8:1 na početku tjedna nagrađeni pjena partyjem, grickalicama, ukusnom hranom i noćenjem u vili, a dobru zabavu začinili su i karaokama, na kojima je sve svojim nastupom nasmijao Tomislav.

Pogledaj i ovo In Magazin: Survivor - 10 ''svi idemo s jednim ciljem...'' Znali su djelomično što ih čeka u Dominikanskoj Republici, ali na neke stvari ipak nisu bili spremni dok ih nisu doživjeli!

Novi dan donio je i novi rekord za plave jer su pobjedom od 8:0 osvojili totem plemenskog imuniteta i spasili se od nominacija. Crveni su se uputili na izazov za osobni imunitet iz kojeg je kao pobjednik izašao Stefan. Zbog uvođenja novog pravila, Stefanu je ogrlica imuniteta, uz zaštitu od nominacija, donijela i veliku odgovornost, zbog koje je na Plemenskom vijeću javno morao odabrati drugog duelista iz svojeg tima. Crveni su na nominacijama glasovanjem kao prvu duelisticu izabrali Nađu, a Stefan je kao njezinog protivnika odabrao Branka.

"On je šesti u fantastičnoj petorci i samo ove ljude vidim kao korak bliže onome što Survivoru treba, odnosno pobjedniku", zaključio je Stefan.

U duelu je već po treći put uspješnija bila Nađa te je izborila ostanak u showu.

"Vidimo da nimalo nije jednostavno. Vidi se velika želja i veliko srce i kod Nađe i kod Branka. Branko pada, Branko napušta Survivor što znači samo jedno – Nađa, ti si večerašnja pobjednica. Branko, ti postaješ član porote", objavio je voditelj Mario Mlinarić nakon duela.

"Nije mi drago uopće. Podsjećam sebe svo vrijeme da sam ovdje došla u igru gdje svatko igra za sebe i svatko želi dogurati što dalje, ali stvarno sam Branka shvatila i doživjela kao starijeg brata i uopće mi nije drago što je izgubio, pogotovo ne od mene", priznala je Nađa.

"Ja sam radostan. Ja sam rekao – jedini poraz je ne dati svoj maksimum", zaključio je Branko.

Iako je Branko napustio crveni tim, njegova će se uloga u "Survivoru" nastaviti jer će se pridružiti Mini kao novi član porote. A u novom izazovu nagrada je bila telefonski poziv dečku, suprugu, prijatelju ili članu obitelji. Priliku da se čuju s najbližima dobili su crveni pobjedom 8:7. Maša je nagradu iskoristila za poziv dečku.

"Puno mislim o tebi. Volim te puno i puno mi nedostaješ i čekaj me na aerodromu da žderemo zajedno i da se oporavljamo", poručila je Maša svom dragom.

Crveni su bili bolji i u sljedećem izazovu s 8:4. Na nominacijama su plavi za prvog duelista jednoglasno izglasali Roka, a osvajačica osobnog imuniteta Nika kao njegova protivnika odabrala je Tomislava.

Roko je tako postao prvi član plavog tima u poroti, a oproštaj od ekipe bio je emotivan.

"Sad smo sve češće na Plemenskim vijećima gdje ćemo se viđati, iako nećemo moći komunicirati, ali čekat ću vas na izlazu i spremati vam sobice jednom po jednom kako budete dolazili i ušuškavati vas prije spavanja svojim hrkanjem", poručio je Roko kandidatima.

A što sve čeka kandidate Survivora u novom tjednu, pratite na Novoj TV od 22 sata i 15 minuta.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 +18 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives objavila neobrađene fotke i bez trunke šminke: "Bez fotošopa, samo stvarna ja s pripadajućim nedostacima"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene