'Rašeljka i druge žene', nova je zbirka priča Milane Vlaović. Kao bivša supruga nogometaša, ali i spisateljica odlučila je napisati knjigu o svijetu čiji je dio i ona bila...


'Rašeljka i druge žene', nova je zbirka priča Milane Vlaović. Kao bivša supruga nogometaša, ali i spisateljica čija je ovo treća knjiga, odlučila je napisati knjigu o svijetu koji je živjela.

>> Milana otkriva tamnu stranu nogometnog glamura!

No, ako očekujute priče iz bajki, okupane šampanjcem, glamurom i putovanjima obučenim u najskuplje brendove, grdno se varate. Nije autorica bježala od momenta novca u nogometu, no usredotočila se na supruge nogometaša, na intimne probleme koje prolaze, usamljenost u nepoznatoj zemlji i ljubomoru, te razbila predrasude o ružičastoj slici svijeta nogometa, koje su mediji prepuni. 

Vezani članci Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković otvorila je srce i otkrila nam neke dosad nepoznate detalje iz svog života Zbor Supertalent, Martina Tomčić plače (Foto: Screenshot Nova TV) Martina Tomčić o imidžu najstrože članice žirija: ''Nikad se nisam išla protiv toga boriti...''

'Ja zapravo nisam bježala od momenta glamura i novca. Ja bih rekla da ima više novca u tom svijetu nego glamura. Međutim, koliko novac donosi sreću se može vidjeti iz ovih priča, a i novac ne može riješiti taj moment usamljenosti ili neki drugi u kojima se ti ljudi nađu', jedna je od brojnih stvari koje je Milana otkrila pred kamerama inMagazina, a što je još otkrila o svijetu u kojem žive supruge nogometaša, pogledajte u prilogu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook