Pjevač pred kamerama

'Supruga ima automatsku pušku za moje obožavateljice'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač jepred kamerama otkrio neke pikanterije...

Nakon poduže studijske pauze, na Leovoj novoj pjesmi 'Radi to nekom drugome' radio je poznati američki producent koji je zaslužan za uspjeh jednog od Beyonceinih albuma.

>> U Beču se okupila krema društvenog života

Pogledaj i ovo showbuzz 47-godišnji pjevač Leo snimio singl s Beyonceinim producentom!

Iako inače sam piše pjesme i sebi i drugima, ovaj put je bilo malo drugačije. 'Oni ljudi koji su radili tu pjesmu, ja ih nisam upoznao, nego je to krenulo putem ovih današnjih modernih društvenih stranica i mreža. Saša Žigić mi se javio iz Stuttgarta i rekao da ima odličnu pjesmu za mene. Ja sam valjda pristalica bio onih da čovjeka pogledam u oči, pa razgovaramo i radimo na licu mjesta, kad smo tu, pa nam se energije sjedine, ali i ovako smo jako dobro funkcionirali', kaže Leo.

A unatoč brojnim obožavateljicama, svoju dugogodišnju ljubav i životnu suputnicu Bibu, Leo ni u jednom trenu nije razočarao. Na pitanje kako se supruga nosi s njegovim obožavateljicama, Leo odgovara: 'Ima automatsku pušku, stoji u redu... Mi smo već sto godina skupa tako da ona zna da je to posao i sve što ide uz ovaj posao'. Što je još karizmatični pjevač otkrio pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene