Hrabar duh

Marina Škof nije mogla govoriti, a sada se natječe u Supertalentu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz hula hoop Marina Škof dobila je samopouzdanje koje ju je dovelo čak do audicije Supertalenta.

Junakinja ove priče poručuje da je sve moguće, samo treba imati volje i biti pozitivan. To doista, u njezinu slučaju, nije floskula. Iako joj je dijagnosticirana teška bolest koja slabi mišiće tijela, to je nije obeshrabrilo. Dapače, prije tek sedam mjeseci počela je svladavati umijeće hula hupa. I ako slučajno mislite da je to običan, plastični obruč, varate se. Uz njega je dobila samopouzdanje koje ju je odvelo čak i do audicije Supertalenta.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

'Meni se spustio kapak i nisam mogla govoriti. Ono što mi je, što mi je i eto... samo odjednom me lupilo. Šok veliki', priča Marina Škof. Prihvaćanje stvarnosti bio je dug i mukotrpan put, ali prije sedam mjeseci se, u cijelu priču, upleo upravo hula hoop. 'Znači, uz hoop sam postala samopouzdanija, on je meni dao slobodu. Miastenija je tu, ja je i dalje imam, ali ona se druži sa mnom i s hoopom i lijepo nam je. Želim pokazat ljudima da mogu sve, u nekim granicama, moram pazit na sebe ali mi idemo, priča Škof. Trenerica ju je nagovorila da ide na Supertalent i okuša sreću. U prilogu IN magazina pogledajte priču o nevjerojatnoj snazi duha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene