Uz hula hoop Marina Škof dobila je samopouzdanje koje ju je dovelo čak do audicije Supertalenta.


Junakinja ove priče poručuje da je sve moguće, samo treba imati volje i biti pozitivan. To doista, u njezinu slučaju, nije floskula. Iako joj je dijagnosticirana teška bolest koja slabi mišiće tijela, to je nije obeshrabrilo. Dapače, prije tek sedam mjeseci počela je svladavati umijeće hula hupa. I ako slučajno mislite da je to običan, plastični obruč, varate se. Uz njega je dobila samopouzdanje koje ju je odvelo čak i do audicije Supertalenta.

Vezani članci Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu! Antonia Dora Pleško Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

'Meni se spustio kapak i nisam mogla govoriti. Ono što mi je, što mi je i eto... samo odjednom me lupilo. Šok veliki', priča Marina Škof. Prihvaćanje stvarnosti bio je dug i mukotrpan put, ali prije sedam mjeseci se, u cijelu priču, upleo upravo hula hoop. 'Znači, uz hoop sam postala samopouzdanija, on je meni dao slobodu. Miastenija je tu, ja je i dalje imam, ali ona se druži sa mnom i s hoopom i lijepo nam je. Želim pokazat ljudima da mogu sve, u nekim granicama, moram pazit na sebe ali mi idemo, priča Škof. Trenerica ju je nagovorila da ide na Supertalent i okuša sreću. U prilogu IN magazina pogledajte priču o nevjerojatnoj snazi duha!