Supertalent je i prošle nedjelje pred malim ekranima držao brojne gledatelje. Iako smo gotovo na početku showa, već je po treći put stisnut zlatni gumb.

Galerija


Još jedan Supertalent službeno je otvorio nastup plesača Diega. Rodom iz Brazila, njegova izvedba razgalila je njegove prijatelje, ali i žiri. Odrekao se svega, a svi koji ga poznaju, iznimno su ponosni na njega i on je njihova inspiracija. 

Vezani članci Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Imamo još jedan zlatni gumb: Ovo je djevojka koja je uspjela rasplakati Janka!

''Mene si izbacio iz cipela, meni si bio fantastičan!'', poručila mu je Maja Šuput. 

Sličan je dojam na žiri ostavio i sedmogodišnji Niko, kojeg je Martina prozvala malenim Billyjem Elliotom.

Još jedan neobičan odabir iznenadio je publiku i podijelio žiri. Bio je to Josipov nastup. 

''Kao što je Davor rekao, ti ne pjevaš najbolje na svijetu, ali imaš nešto zaista posebno. // Tako mi je bilo lijepo s tobom da zanemarujem ama baš svaku pogrešku večeras'', rekla mu je Maja, dok mu je Martina poručila da je za nju savršen u tisuću i jednoj nesavršenosti koju im je prezentirao. 

A bilo je tu i govorenja unatrag, vožnje sa zatvorenim očima, kao i trbušnog plesa sa sabljama. 

Pao je i još jedan zlatni gumb!

Riječ je o plesnom studiju Modus koji se direktno u polufinale Supertalenta plasirao svojom sjajnom koreografijom.

A ovu će sezonu, osim plesne skupine Modus, kojoj je Martina osigurala izravan plasman u finale, posebno pamtiti ˝povratnik˝ Mujo Memić, kojem se napokon ostvarila želja iz prošle sezone, iako ga Maja u prvi trenutak nije prepoznala...

Iako za Muju nije bilo treće sreće, pa ni ovog puta nije prošao, Maja mu je ipak večer učinila nezaboravnom. U intimnoj atmosferi pred 4 milijuna ljudi, Maja i Mujo uživali su u romantičnoj večeri, a Mujo se, jednom zauvijek, oprostio od Supertalenta.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.