Maskirani junak

Superjunaci ipak postoje? Batman ušetao u policiju i predao lopova!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Batman se u posljednje se vrijeme često pojavljuje na raznim stranama svijeta...

Batman, ili netko odjeven poput junaka stripa, uhitio je traženog kriminalca i predao ga organima reda u engleskom gradu Bradfordu. Iznenađeni policajci nisu mu se stigli ni zahvaliti Batmanu niti su mu uspjeli zapisali ime prije nego što je nestao u gustoj jorkširskoj magli. Ovaj se događaj zbio još u ranim satima 25. veljače, ali su detalji tek danas procurili u javnost.

>> Znate li gdje se nalazi najozloglašeniji fiktivni grad u cijelom svijetu?

'Osoba je bila odjevena kao Batman', izjavio je glasnogovornik policije u Zapadnom Yorkshireu, ne mogavši potvrditi je li riječ o pravom Batmanu ili tek nekome tko ga oponaša. No, policija je savim sigurna u identitet uhićenika. Riječ je o muškarcu starom 27 godina, kojeg se dovodi u vezu s nizom kriminalnih djela počinjenih u Zapadnom Yorkshireu.

Prometna policija u američkom gradu Montgomeryju krajem prošlog mjeseca zaustavila je izvjesnog gospodina Robinsona dok se, od glave do pete odjeven u Batmanov kostim, ulicama vozio u svom Batmobilu.

Zoltan Kohari
proslavio je pak sebe i slovački grad Dunajsku srijedu jer svakodnevno, odjeven u Batmena patrolira gradom i svoje sugrađane štiti od svakog kriminala.

Pogledaj i ovo showbuzz bježao fotografima Popularnog influencera ispitali zbog smrti YouTuberice, evo što je rekao policiji o svađi o kojoj su svi pričali

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene