napeti odnosi

Sumejja nakon ispadanja iz Survivora nije htjela niti pogledati plavi tim, a otvoreno je priznala i što im zamjera

In Magazin: Survivor - 11 In Magazin: Survivor - 11 DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Survivor - 1 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 7 In Magazin: Survivor - 8 In Magazin: Survivor - 9 In Magazin: Survivor - 10 +4 In Magazin: Survivor - 11 Galerija

Nakon nezaboravnog provoda u čuvenom dominikanskom klubu, u plavom timu bilo je suza i razočaranja. Naime, nakon što je Survivor plačući napustila Sumejja, na sljedećem plemenskom vijeću se pojavila kao porotnica te nije htjela ni pogledati svoje dojučerašnje prijatelje. Suza je bilo i u protivničkom timu, a u njemu je Milica vrlo teško podnijela ispadanje još jednog člana crvenih.

Pobjedom u prvoj igri plavi tim je na početku tjedna osvojio izlazak u popularni dominikanski klub.

Pogledaj i ovo Martina Fudurić, Survivor Veseli se izazovima Simpatičnoj učiteljici ostvarila se velika želja i jedva se čeka upustiti u avanturu života: "Emocije su mi izmiješane, osjećam i uzbuđenje i strah!"

"Napravila sam špagu, ali nadam se da će to vidjeti moja profesorica iz gimnastike i dati mi prolaz jer ispit vučem već tri godine tako da profesoriceee... Ako mogu u plesnom klubu, mogu i u gimnastičkoj dvorani", poručila je Nika.

No već dan nakon nezaboravne zabave, plavi su prošli kroz još jedan dramatičan dan, nakon što su izgubili u izazovu za plemenski imunitet. Nevena je osvojila osobni imunitet i spas od nominacija, a zbog neuravnoteženog broja muškaraca i žena moglo se glasovati samo za žene te su Sumejja i Nika završile s jednakim brojem glasova pa se išlo u novi krug glasovanja, ovog puta javno. U novoj rundi odlučujući izbor je pao na Tenu. Iako je Tena u prvoj rundi odabrala Niku, u drugoj se rundi predomislila.

"Ako kažem Niku sve tri idemo u duel. Šta da radim Sumi?", kazala je Tena, a Sumejja joj je odgovorila: "Na tebi je odluka".

Tena je odabrala upravo Sumejju.

"Mene nije iznenadilo ovo. Znala sam da ću dobiti glas od Gorana, znala sam da ću dobiti glas od Robija, znala sam negdje 70 posto da ću dobiti i od Nike zato što pogled kod ljudi govori mnogo stvari", komentirala je Sumejja.

Osvajačica osobnog imuniteta Nevena u duel sa Sumejjom je poslala Niku, koja je bila uspješnija.

"Osjećam se kao netko tko nije uspio ostvariti svoj cilj i automatski to je jednako kao gubitnik. Meni se ovdje nisu dešavale loše stvari, ako ćemo ovo isključiti. Dešavale su se dobre stvari, dešavali su se dobri ljudi, dobre igre, sretni trenuci i uspomene koje se nikako ne mogu izbrisati iz ove glave", rekla je Sumejja.

Sumejja se nakon poraza pojavila na plemenskom vijeću crvenih kao članica porote, a susret s plavima nije bio nimalo ugodan.

"Nije mi baš drago što vas vidim kao što vidim crvene, osim jednog pojedinca. A na pitanje kako sam, voljela bi da sam ispala prije nego što je oformljeno ovo vijeće i prije nego što moram slušati kojekakva priče koje će biti zapakirane u jednu divnu kutijicu s crvenom mašnicom", komentirala je.

Otkrila je i što se promijenilo te što zamjera plavima.

"Pa i međuljudski odnosi, pa onda i priče koje ste saznali u našoj divnoj vilici, pa neki dogovori za koje sam isto tako saznala, pa prijateljstvo koje se nudilo na tacni da je prijateljstvo, pa na kraju nije", iskreno je rekla.

Nakon plemenskog vijeća crvenih u duelu su završila dvojica prijatelja – Stefan i Vladimir, a put prema kraju showa nastavio je Stefan. Survivor je ušao u svoj posljednji, najnapetiji tjedan, a kako će se razvijati dani prije velikog finala, pratite na Novoj TV od 22 sata i 15 minuta.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene