Poznati kod nas

Ni poznati ne mogu odoljeti ljepotama naše obale

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U ljepotama hrvatske obale i ovog su ljeta uživali mnogi poznati gosti iz inozemstva. Tako je Dubrovnik posjetio šef formule 1 Bernie Ecclestone, ondje je u društvu vojvotkinje Sarah Ferguson uživala i njegova bivša supruga Slavica, kao i udovica Stevea Jobsa.

Na Hvaru su guštale glumica KIra Knightley i poznata komičarka Ellen DeGeneres. Hrvatsku su za odmor odabrali i mnogi sportaši poput nogometaša Juana Mate i Bastiana Schweinsteigera. Svi oni oduševljeni su ljepotama naše obale. 

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Invazija poznatih i slavnih osoba na Hrvatsku počela je u prvom tjednu lipnja, kada je Dubrovnik okupirala njujorška elita koja je došla na obnovu bračnih zavjeta Fabiole Beracase i Jasona Beckmana. Nasljednica medijskog imperija jedne od najpoznatijih dinastija svijeta i investicijski bankar su sa svojim brojnim slavnim gostima na hrvatskoj obali uživali gotovo tjedan dana.

Zvjezdani par produžio do Dubrovnika - 'Zaskočile' ih obožavateljice!

Američka elita je dan za pamćenje provela u palači Sponza, Kneževu dvoru i kazalištu Marina Držića, u koje je kao posebni gost iznenađenja stigao Snoop Dogg. Poznati američki reper užario je atmosferu na svadbenoj zabavi, a i sam je ostao oduševljen viđenim pa je danima na društvenim mrežama objavljivao fotografije ljepota Hrvatske.

Koje su još poznate face uživale na našoj obali i otocima, saznajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene