Ljeto nam se vratilo u grad

Što je našim zvijezdama potrebno za savršeno ljetovanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić i Tony Cetinski otkrili su nam u čemu najviše uživaju ljeti, a Pamela Ramljak priznala je tko joj je najvjerniji pomoćnik u šoping pothvatima.

Dobra hrana, sunce i pjesma na jednom mjestu sve je što treba za uspješni početak ljeta. Na još jednom Storyfestu u Zagrebu ovog se vikenda mogla naći upravo ova dobitna kombinacija za prebacivanje u ljetno stanje uma.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

'Imamo cjelodnevni glazbeni program sa puno domaćih zvijezda koji počinje upravo sad i pjevat će negdje do dva popodne, a navečer sve do 11 imamo bend. znači tulum je do kasnih sati. Ima puno dobre klope, smoothija, zdravih sokova, raznih događanja ,slavimo zapravo kraj nekakve radne godine, slavimo ljeto', rekla je Zrinka Ferina, urednica Storyja. 

A kad se o ljetu radi, svi uglavnom guštaju u jednostavnim stvarima.

'Mir, znači mir, imam jednu prekrasnu kućicu u selu jednom istarskom, ništa se ne čuje samo ptičice na grani, malo se bučneš, nema nikoga', rekao je Toni Cetinski. 

Luka snimio selfie video: 'Ni pameti ni briga, ma sve je samo igra'

Luka Nižetić kaže: 'More, mislim ljeti mi je hrana onako malo sporednija stvar, to jest više volim usput lagane stvari, puno voća, ali more, more, samo more'.

Naravno, za morske avanture treba se opremiti i novim krpicama, a to najviše veseli žene.

'Ja sam ono tipično žensko, ali imam veliku sreću što moj suprug to trpi sa čak željom da bude tu. Nije da ja njega moram vuć nego on meni pomogne izabrat štikle, suknjice, topove, haljinice', otkrila je Pamela Ramljak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene