Ozljeda vrata

VIDEO Stjepan napokon otkrio pravu istinu o ozljedi vrata

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz jedinstveni talent, poznati su i po svojem humoru pa na probama za predstojeći zagrebački koncert dobre atmosfere nije nedostajalo.

Iako smo od dvojca 2Cellos naviknuli na obrade svjetskih hitova, samo su pred kamerama In Magazina na svojim čelima zasvirali Thompsonove, Severinine i pjesme Olivera Dragojevića. Uz jedinstveni talent, poznati su i po svojem humoru pa na probama za predstojeći zagrebački koncert dobre atmosfere nije nedostajalo.

Pogledaj i ovo 2Cellos - 5 Spektakl za pamćenje! 2Cellos se oprostili od hrvatske publike i objavili konačni kraj: ''Oboje smo sretniji nego ikad prije!''

'Okretao sam se za komadima puno. Jedna mi je zapela za oko i krc', rekao je Stjepan Hauser, član benda 2Cellos.

Posljednji videospot koji su izbacili već je osvojio publiku širom svijeta. Pjesmu Kralja Popa ''They don't care about us'' izabrali su zbog jake poruke.

Stjepan Hauser: 'Trpim prevelike bolove da bih mogao nastaviti'

'Da vodimo ratove jedan protiv drugoga a zapravo sve kontroliraju neki pojedinci, korporacije na vrhu kojih nije briga za nas', slažu se dečki. No kada svojim čelima ne šalju mudre poruke, najčešće se samo dobro zabavljaju pa se na njihovim strunama zasviraju i Severinini hitovi.

Kad su ljubav i žene u pitanju, ovaj je dvojac pomalo sramežljiv. 'Kad naiđemo na onu pravu! Ja stalno tražim onu pravu!', slažu se Luka i Stjepan. Uz ljubav prema ženama, tu je i velika ljubav prema onome što rade.

'Gdje god dođemo u svijetu uvijek dođu Hrvati na naš koncert i dižu zastavu u publici! To je super, to nas potakne da sviramo još bolje', kažu dečki.

A što su sve otkrili Davoru Gariću, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene