Stipe Drviš (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Stipe Drviš (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Stipe Drviš kao hrvatski Mad Max. Bivši boksački prvak je našu ekipu i svoju šestogodišnju kćerkicu Lanu poveo na pravu off road vožnju po neistraženim putevima okolice Pule.


Osnovna oprema - naočale i marama, te 800 kubika baggyja! I još jedna avantura Stipe Drviša i njegove neustrašive kćerkice Lane mogla je početi. 'Tata me nagovorio', kazala je Stipina kćerkica.

Stipe u adrenalinu uživa, a skriveni putevi u okolici Pule i Kamenjaka pretvorili su ga, kaže, u hrvatskog Mad Maxa. 'Ovuda nikad nisam išao, bez ovog baggyja nema šanse', tvrdi Drviš.

Supruga Erika vodi obiteljske poslove - bar na jednoj pulskoj plaži te iznajmljuje kuću za odmor. On je preuzeo brigu oko šestogodišnje kćerkice. Bivša odbojkašica Erika i Stipe u braku su 6 godina, iako je, kaže Stipe, važnije da su zajedno punu 21 godinu. Što je još Stipe Drviš otkrio o privatnom životu pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Stipe Drviš (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)