Zadnja epizoda

Finale puno iznenađenja - očekujte spektakl!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove je nedjelje veliko finale popularne Stelle. Gledatelji Nove TV pratit će zadnji nastavak glazbeno-dramskog spektakla koji je osvojio Hrvatsku.

Ne propustite neizvjesno finale STELLE koje će vas ostaviti bez daha. Doznajte hoće li Jasminina izvedba pjesme 'Čarolija' koju će otpjevati u duetu s Halidom Bešlićem, biti dovoljna za pobjedu!

Nakon što ga je Kikino i Orsatovo vjenčanje potpuno slomilo, Lukas Gavran kao da je okrenuo novu stranicu u životu. Osim ravnodušnosti, Lukas možda pokaže i malo poštenja... Na Stelli se odigrava finalna večer, na kojoj će, osim finalista, zasjati i neke dobro poznate zvijezde poput Natalie Dizdar i Halida Bešlića.

Pogledaj i ovo showbuzz Najveseliji lik Matija iz Stelle: 'U budućnosti se vidim kako uveseljavam druge'

Sementa Rajhard poručuje: 'Nikako ne propustite finale Stelle!'

I samu je Sementu Rajhard za snimanja scene s Halidom obuzela trema. 'Uzbuđena sam jako zato što je to Halid je jedan pjevač koji iza sebe ima puno hitova to i sami znamo, velika je zvijezda', rekla je Sementa. No zato Halid nije imao treme: 'Nema treme uopće, ja imam uzbuđenja, a to nije trema. Uzbuđenje je vrsta adrenalina koji je potreban da posao odradiš dobro.'

Događaji u glazbenom showu Stella došli su do usijanja - tko će odnijeti pobjedu na Stelli? Zadnja epizoda prvog glazbeno-dramskog spektakla na ovim prostorima priuštit će vam neočekivane obrate. Finale koje smo svi čekali i proživljavali s glavnim protagnonisticama, Jasminom i Lanom... Ne propustite veliku završnicu najgledanije domaće serije. Stella je na rasporedu u nedjelju u 20 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene