Polako su počele pripreme za najglamurozniji crveni tepih na svijetu. Kako bi zvijezde zablistale u oskarovskoj večeri, kreacije sa svih strana svijeta već su na putu za Hollywood. Ekipa IN magazina je na put preko oceana ispratila kreacije Matije Vuice.

Galerija


Haljine Matije Vuice već smo naviknuli viđati na svjetskim zvijezdama. Nije stoga čudo da su je agenti već kontaktirali da pošalje niz kreacija u Hollywood kako bi ih pokazali glumicama.

Vezani članci Thomas Vinterberg i Helene Reingaard Neumann Priča koja se zapravo krije iza njegova filma sve je potresla i rastužila, prestižnu nagradu primio je na rubu suza Glenn Close Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

''Dodjela bi ove godine trebala biti u četvrtom mjesecu, hoće li se to pomicati, ne znamo, ali moramo biti spremni. Haljine se uvijek šalju bar dva mjeseca ranije, moraju se unaprijed poslati da stilisti znaju čime raspolažu. Ako ovo i ne budu Oscari na koje smo navikli, vjerujem da će to biti iz vrtova njihovih kuća ili nešto slično, pa i u tom slučaju trebaju biti spremni'', govori Matija Vuica. 

Glamurozne haljine prepoznatljive po bogatoj i preciznoj izradi pakiraju se za put do slavnih klijentica. Naravno, haljine nisu namijenjene isključivo za Oscare.

''Oni sada dosta rade videoklipove, snimanje naslovnica za razne magazine, to cvjeta jer su svi po kući i puno su više zatvoreni nego mi ovdje. A prije Oscara i Zlatnih globusa ima i nekih manjih događanja'', objašnjava Matijas. 

Svjetska karijera naše najpoznatije dizajnerice već nekoliko godina ide uzlaznom putanjom. Pokorila je Australiju, a već se udomaćila u Hollywoodu. Njezinu haljinu na party Zlatnih globusa odjenula je seksi Carmen Electra. Istu kreaciju nešto ranije vidjeli smo na Severini.

''Ja bih bila zadovoljna da se barem jedna haljina pojavi na crvenom tepihu. Hoće li to biti neka superzvijezda ili neka filmska diva, to mi u ovom trenutku nije važno. Najvažnije je u ovom trenutku da se sve otvori, što će značiti da je pandemija prošla i da možemo normalno funkcionirati'', zaključila je Matija. 

Matija šalje ponovno haljinu Roomer Willis koja joj je toliko draga da ju je odjenula čak dva puta.

Gotova je i kolekcija vjenčanica. Prepoznatljiva Matijina estetika osigurat će svakoj mladenki da na svoj poseban dan uzvanicima oduzme dah.

''Naravno da imamo veliku količinu i veliku kolekciju novih haljina s obzirom na to da cijelo vrijeme radimo bez prestanka'', kaže Matija. 

A do vjenčanja od proljeća očekuje nas još jedna Nomadica, serija iznenadnih revija, za koju otkriva tek kako će se ovaj put dogoditi na snijegu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zbog uskog kombinezona napravila je pravu pomutnju na benzinskoj postaji, a samo je došla natočiti gorivo!

Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba