U obzir dolazi samo Kenija

Snježana Mehun otkrila zašto nikada ne bi živjela u Splitu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zimsko izdanje Monture bilo je prepuno dizajnera, ali i posjetitelja koji su htjeli pogledati što su sve splitski i zagrebački dizajneri pripremili.

Od srpskih starleta do Angele Merkel, svašta se moglo vidjeti na splitskoj Monturi. Prostor u kojem se održavalo zimsko izdanje Monture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati što su to splitski i zagrebački dizajneri pripremili.

Pogledaj i ovo Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Težak dan Neutješna Tihana Harapin Zalepugin prisjetila se svog voljenog Saše pa sve dirnula do suza: "Možda ugledam Tvoj znak..."

A po još mnogočemu se razlikuju građanke ova najveća hrvatska grada, primijetila je to modna agentica među djevojkama u svojoj agenciji.

'Svaka ženska vjernija je Monturi nego svome mužu'

'Volim Splićanke, ali im prigovaram nesamostalnost, možda je to i blizina mora, lijepo je tu, i otići i ostaviti sve more i rivu nije jednostavno, rekla je Tihana.

Ipak, zagrebačku špicu splitskom rivom nikada ne bi zamijenila Snježana Mehun. 'Obožavam Zagreb, odrasla sam tamo i toj je moj grad. Jedino gdje bih se preselila je Kenija, volim Afriku', kazala je Snježana. Što se još događalo na splitskoj Monturi, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene