Ne želi prestati raditi

Naša glumačka legenda u borbi protiv depresije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni domaći glumac Špiro Guberina ni sa svoje 82 danas ne želi prestati raditi.

Iako je u mirovinu službeno otišao još prije 15 godina, glumac Špiro Guberina ni sa svoje 82 danas ne želi prestati raditi.

Pogledaj i ovo showbuzz Odigrao ih više od dvjesto Prisjetili smo se nezaboravnih Špirinih uloga, po kojoj će vama zauvijek ostati u sjećanju?

'Nekako vrijeme moram ubiti, inače, ako razmišljam o besmislici života to je onda grozno. Onda idem i pričam svašta', kaže Špiro.

Svoj dan, od zore, organizira kao da ima puno radno vrijeme - šetnja gradom, posjećivanje izložba, sajmova. Kako kaže, odazvao bi se čak i pozivu za posao baby sittera.

Guberina i Gregureviće su prvi put nakon 'Velog mista' u istoj rodbinskoj vezi.

Najnoviji izazov u karijeri ovog legendarnog glumca je nadolazeći mjuzikl 'Mirakul'. To mu je, štoviše, prvi mjuzikl u karijeri. Doduše, ponovno utjelovljuje crkvenjaka, no to mu je drago. Kaže, Notre dame ima QuasimodA, a Sinj njega - zvonara Kanpanela.

Za sve ostalo, 82-godišnji glumački doajen, tvrdi, zahvaljuje starosti. Sprema se za dolazak u rodni Šibenik, a potom i u Velu Luku na fizikalnu terapiju. Liječnici su mu savjetovali aktivan život.

Domu za starije se također veseli. Tamo se sprema organizirati vlastitu glumačku skupinu i režirati Romea i Juliju.

'I čim dođem napravit ću audiciju za Julije, to su zrele kolegice od 60, 70, a Romeo ću biti ja. To je isto borba protiv te depresije. Da ne budete tužni', kaže.

Načuo je, kaže, priče kako se odlaskom u dom ljudi znaju čak i ponovno zaljubiti. No, on će svojoj Ingrid biti vjeran do kraja.

'Jako sam oprezan znate, neću popustiti, ja imam dosta životnog iskustva. Poslije smrti moje supruge. Ja sam tad imao 61 godinu, pa kad sam izdržao tih 20 godina neću pod stare dane posustati', kaže.

Cijelu njegovu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene