Ne prestaje s radom

Sonja Kovač u kućnoj karanteni pokrenula je talk show, a nama je otkrila o čemu je tu točno riječ

Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 +0 Sonja Kovač - 1 Galerija

Ona je poznata blogerica, glumica, influencerica - Sonja Kovač ni u vrijeme izolacije ne prestaje s radom. Otrkila nam je kako je ona prihvatila situaciju u kojoj je morala zaboraviti na daleka putovanja na koje je navikla, kako se nosi s mjerom "ostani doma" te pomaže li joj dečko Goran da vrijeme brže prođe.

Život koji je do prije mjesec dana živjela - prepun putovanja i odlazaka na razna društvena događanja sada joj se čini nezamislivim.

"Mi smo konkretno u samoizolaciji već skoro mjesec dana. Život se uvelike promijeno, ništa nije isto. Stalno smo doma, nigdje ne idemo, eventualno prošetati psa 15 minuta ispred zgrade ili negdje u šumu gdje nema nikoga. Isključivo se stvarno držimo uputa stožera i svega što nam preporučuju želimo zaštiti sebe ali i ponajprije naše bližnje", kaže Sonja.

Slušanje uputa Nacionalnog stručnog stožera, ističe Sonja, glavna joj je smjernica. Ipak u izolaciji ne miruje, dapače, njezinoj kreativnosti nema granica. Zanimljive ideje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Uživam i u kućanskim poslovima, i prvi put napokon mogu biti domaćica. Imam vremena, doma sam i nigdje ne putujem i mogu kuhati što izrazito volim. Svaki drugi dan kuha jedan od nas i volimo često snimati ono što kuhamo jer to nam je sad postala svakodnevnica. Onda sam se dosjetila kulinarskog koncepta i sada pratiteljima snimam recepte koji se zovu "Kuhanje u 60sec'', priča. 

Upravo su društvene mreže platforeme preko kojih Sonja održava komunikaciju sa pratiteljima. Na taj način uspijeva biti bliža ljudima. A da ne bi samo ostalo na fotografijama i šaljivim kućnim videima - Sonja se dosjetila još nečeg.

"Live talk show na instagramu preko njihovog livea svakog utorka u 20h ugošćujem jednu poznatu damu, za sad su dame, možda će biti i muškaraca. Vrlo velike zvijezde - razgovaramo kako se snalazimo u karanteni, šminka, ljubav, o karijeri", otkriva. 
:
Za mnoge će izolacija biti test kada je riječ o dugim brakovima ili vezama - tko će opstati, a tko ne, Sonja kaže - ona s tim nema problema.

"Vidjela sam jednu jako dobru foru koja kruži internetom ovih dana i kaže - Kako ću izaći iz ove korona krize? Ili trudna ili razvedena. Šalim se naravno, ali mogu zamisliti kako je ljudima biti sada konstantno sa svojim partnerima, obiteljima koji imaju puno članova. Ali sve je super i zapravo uživamo, napokon imamo vremena jedno za drugo čim ima manje posla.", priča. 

A kako se Sonja i Goran zabavljaju najbolje prikazuju videa na društvenoj mreži Tik Tok, s kojima svakodnevno nasmijavaju svoje pratitelje kroz razne izazove koje si medjsobno postavljaju.

"Savjetovala bih svima da ostanu kod kuće, da se drže mjera koje su propisane kako bi bilo njima bolje i svima oko njih, Nemojte samo biti jedni od onih koji govore da je dosadno, da nemate šta raditi. Vjerujte mi uvijek se ima što za raditi - Šaljem vam svima puse i ostanite mi dobro - čuvajte se", zaključila je za kraj. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žanamari Lalić Celebrity Pozirala u minijaturnoj haljini s dubokim dekolteom pa dobila pohvale: "Najljepša Hrvatica, definitivno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene