Snježana Mehun zimske je praznike već tradicionalno provela u Africi. To znamo svi... No sada vam otkrivamo i s kim ih je provela...

Galerija


Umjesto u planinama i snježnim radostima, Snježana Mehun zimske je praznike već tradicionalno provela u Africi. No ovog je puta uživala u društvu Marka Sumića, vlasnika rudnika, s kojim je provela Badnjak i proslavila svoj rođendan. Svoju afričku priču poduzetnica je podijelila s našom ekipom.

"Tu energiju ljudi, zemlje, svega, osjećam se tamo jako dobro. Osjećam se kao doma", otkrila je Mehun. Snježana je afričke dane provodila s Markom Sumićem iz Australije. Upoznao ih je zajednički prijatelj. Mnogi nagađaju kako je s ovim vlasnikom rudnika u Kongu veže nešto više od prijateljstva. Mark je svakako pogodio da su putovanja Snježani velika strast.

"On ima tamo inače rudnik i bavi se tim poslom, i nekako mi smo o tome pričali, i rekao je: "OK, pod uvjetom da idemo i negdje gdje se možemo kupati.' Kongo nije zemlja gdje imaš resorte gdje možeš uživati", dodaje poduzetnica. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Snježana Mehun (FOTO: Instagram)
Snježana Mehun (FOTO: Instagram)