Ljubav ili prijateljstvo?

Nova ljubav Snježane Mehun? Afriku obišla u društvu vlasnika rudnika

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) +0 Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Galerija

Snježana Mehun zimske je praznike već tradicionalno provela u Africi. To znamo svi... No sada vam otkrivamo i s kim ih je provela...

Umjesto u planinama i snježnim radostima, Snježana Mehun zimske je praznike već tradicionalno provela u Africi. No ovog je puta uživala u društvu Marka Sumića, vlasnika rudnika, s kojim je provela Badnjak i proslavila svoj rođendan. Svoju afričku priču poduzetnica je podijelila s našom ekipom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

"Tu energiju ljudi, zemlje, svega, osjećam se tamo jako dobro. Osjećam se kao doma", otkrila je Mehun. Snježana je afričke dane provodila s Markom Sumićem iz Australije. Upoznao ih je zajednički prijatelj. Mnogi nagađaju kako je s ovim vlasnikom rudnika u Kongu veže nešto više od prijateljstva. Mark je svakako pogodio da su putovanja Snježani velika strast.

"On ima tamo inače rudnik i bavi se tim poslom, i nekako mi smo o tome pričali, i rekao je: "OK, pod uvjetom da idemo i negdje gdje se možemo kupati.' Kongo nije zemlja gdje imaš resorte gdje možeš uživati", dodaje poduzetnica. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene