Zasjale na modnoj reviji

Nina Badrić zablistala u haljini Kolinde Grabar-Kitarović, a sve su oči bile uprte i u naše dvije bivše misice

Snježana Mehun i Antun Tin Brišar Snježana Mehun i Antun Tin Brišar In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Antun Tin Brišar Snježana Mehun, Nina Badrić i Antun Tin Brišar Antea Kodžoman Antea Kodžoman Ivana Delač Ivana Delač Modna revija Duchess Modna revija Duchess +0 Modna revija Duchess Galerija

Iako se na prvi pogled čini da je pandemija ušutkala i modnu scenu, Snježana Mehun i njezin brend Duchess ipak rade. Pod strogim epidemiološkim mjerama održana je modna revija na kojoj su predstavili zimsku kolekciju. U Kolindinoj haljini zablistala je Nina Badrić, a pozornost su plijenile i dvije bivše missice.

Strogo se pridržavajući epidemioloških mjera, u Zagrebu je održana revija modnog brenda Duchess. Iza još jedne kolekcije za žene, koje znaju što žele, stoji jedna upravo takva. Snježana Mehun, uz pomoć dizajnera Antuna Tina Brišara, u ovim gotovo nemogućim uvjetima, ispričala je svoju modnu priču.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

"Pa bilo je izuzetno iznenađujuće sve skupa, ali s puno adrenalina, ja volim adrenalin, inače ne bih radila evente, tako da je bilo puno izazova, moram priznati", izjavila je Snježana.

Zimsku kolekciju nije propustila ni Nina Badrić. Uskočila je u model Duchess haljine koju je proslavila Kolinda pri posjetu Donaldu Trampu i Melaniji.

"Ja Snješku znam dugi niz godina i cijenim kad se ljudi trude. Kada se trude od nečega napraviti svoj brend, nije im lako, jako puno ulažu. Svi naši domaći dizajneri jako puno ulažu, a jako malo im se vraća", zaključila je Nina.

Ako pitate Tina i Snježanu, zima nije za crne, sive i tamne tonove.

"Ja sam se iznenadio kad sam došao doma i vidio da sam izabrao sve neke šarene boje, inače najčešće ajmo reć dizajneri odabiru crnu, sivu, tamnoplavu. Samo od sebe je došlo, vjerojatno me je ta Toscana inspirirala i tim bojama tako da je cijela kolekcija dosta šarolika", zaključio je Antun Tin Brišar.

"Radili smo s narančastom alpakom. To je jedan jako zanimljiv materijal, prirodni koji se vidi da je vrhunskog sjaja i kvalitete, sa svilom", objasnila je Snježana.

Među, zbog epidemioloških mjera, malobrojnom publikom, zablistale su dvije missice. Maja Cvjetković bila je Miss Hrvatske 2005. godine. Nakon uspješne karijere modela, danas je majka i supruga.

"Imam jako puno obvezna oko moje Vite koja ima 3 godine tako da ne stignem mislit o negativnim stvarima, posvećena sam u potpunosti obitelji i to je to", otkrila nam je Maja.

A čak prije 21 godinu ova je dama bila Kraljica Hrvatske. I danas oduzima dah. Najčešće uskoči upravo u Snježane kreacije.

"Ona mene toliko dobro poznaje da ja uopće ne pitam što je ona za mene pripremila, mene samo čeka vrećica ili neka određena vješalica u dućanu i to je to. Ja vjerujem stvarno u njezin ukus", priznala je Antea Kodžoman.

Bez obzira na ukus, pandemija je desetkovala i modnu scenu. Naime, pitali smo trendsetterice, ljubiteljice shoppinga i mode imaju li uopće volje za modom i kupnjom novih krpica.

"Pa nije nam na pameti. Strah me je. Online shoping samo onih odjevnih komada koji nam fale u ormaru a koje nemamo prilike nosit osim na svakodnevne poslovne aktivnosti", izjavila je Ivana Delač.

No živimo u nadi da će se staro normalno brzo vratiti, a onda i zabave i svečane prigode, gdje bi jedna ovakva haljina itekako privlačila poglede.

"Ti se dekoltei naravno mogu prilagoditi i smanjiti, ovisno i prigodi, ovisno o željama kupaca, ali ja smatram da ukoliko netko ima lijepe grudi zašto ne pokazati dekolte", objasnila je Sježana.

Nakon odrađenog posla Snježana je skinula visoke potpetice, a kako ne bi bila bosa, pobrinuo se njezin partner Franz koji slovi kao pravi gentlemen.

"Je! Stvarno je toliko gentleman, dovoljno da istrpi sve ovo iako to nije njegov core bussines, to nije uopće u opisu njegova posla, tako da volim te ljubavi", poručila je za kraj poduzetnica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 5 Celebrity Lana Jurčević podijelila obiteljsku uspomenu sa Seanom Conneryjem: "Nikad više nitko kao on"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene