Za neke laži nema opravdanja. Maja Šuput otvoreno komentira laži kojima se služe muškarci.

Galerija


Svi se katkad koristimo lažima, misleći da ćemo njima zapravo zaštititi partnera. Riječ je, dakako, o takozvanim bijelim lažima. No, za neke laži opravdanja nema, a kada vam ih partner servira, najbolje je okrenuti se, otići i potražiti bolju osobu. IN Magazin otkriva najčešće laži kojima se služe muškarci.

Neke od najčešćih muških laži glase: "Javiti ću ti se", "Volim provoditi vrijeme s tvojim roditeljima", i "Ne gledam druge žene, vidim samo tebe". "Znaš da mu se sviđaš ako ti nakon spoja pošalje poruku. Ako ti se ne javi istu večer onda je poluigrač koji kalkulira, a tko više voli kalkulacije", kaže pjevačica Maja Šuput. "Uvijek nastupaju kao veliki osvajači i tu su hrabri, ali kad trebaju prekinut vezu, onda ne znaju što da naprave i odu kukavički", rekla je pjevačica Alka Vuica.

Alka Vuica (Foto: Pixsell)
Alka Vuica (Foto: Pixsell)

Jedna od tipičnih muških laži glasi: "Ne spavam sa svojom ženom, s nama je gotovo, razvodimo se". "Svaki Božić će biti s njom iako možda misli na mene, ali to je ta neka cijena koju plaćaš ako želiš biti ljubavnica", komentar je Maje Šuput na ovu laž. Moderne tehnologije su omogućile dostupnost od 0-24, a s njima su došli i ovi tipični biseri. Česta muška laž je i "Nisam imao signal, umrla mi je baterija". "Svaki muškarac koji ti se želi javiti okrenuti će nebo i zemlju, uzeti će drugi mobitel, tuđi. Ako je nesposoban onda mi ni ne treba", komentirala je Šuput.

Maja Šuput (Foto: Pixsell)
Maja Šuput (Foto: Pixsell)

Ali postoji jedna laž koju ženama možete prodavati do kraja života. Štoviše, ako vam je život mio, uvijek se koristite njome. A ona glasi: "Nisi se udebljala". "To im je laž koju moraju ponavljati jer mi sustavno vjerujemo da smo se udebljale i kad nismo", rekla je poduzetnica Snježana Mehun. "Ja volim to čuti, čak i kad znam da jesam", dodaje Alka. Ona stara koju nas uče roditelji - "u laži su kratke noge", na kraju se uvijek pokaže istinitom. Pa prije nego što iskoristite laž kao jocker pomislite i o posljedicama.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.