''Srce mi je gorilo''

Zsa Zsa i Alicia Keys! Slavna Hrvatica o susretu s velikom zvijezdom

Zsa Zsa (FOTO:PR) Zsa Zsa (FOTO:PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa (FOTO:PR) +0 Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR) Galerija

Jelena Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa, trenutačno uživa u ostvarenju svojeg sna. Priznala nam je da se nedavno tresla dok je pjevala s jednim od svojih idola - Vannom. Mlada Međimurka nedavno se vratila iz Los Angelesa, gdje je srela veliku svjetsku glazbenu zvijezdu.

23-godišnja Zsa Zsa cijeli život mašta o pjevačkoj karijeri, a duetom "Sve u meni se budi" s Damirom Kedžom je na velika vrata ušla na hrvatsko glazbeno nebo. S tom su pjesmom početkom prošle godine pobijedili na Zagrebačkom festivalu, a nedavno dobili i nagradu za najizvođeniju pjesmu godine.

Pogledaj i ovo Zsa Zsa "Otišla tiho, u snu..." Naša pjevačica podijelila vijest o tužnom gubitku u obitelji, njezine riječi sve su rasplakale: "Znam da se napokon odmara"

''To je pjesma prekretnica, to je pjesma koja je doslovno ne samo meni nego i mom dragom Kedži promijenila život, a da nitko to nije očekivao'', kazala je pjevačica.

Zsa Zsa (FOTO:PR) Zsa Zsa (FOTO:PR)

Za Zsa Zsin glazbeni uzlet zaslužan je Ante Pecotić, kojeg je mlada Međimurka očarala na prvu. Pecotić, dugogodišnji Vannin suradnik, je Zsa Zsi ispunio san, omogućivši joj duet s idolom iz djetinjstva.

''To mi je bilo toliko nevjerojatno da sam ga gledala u šoku kad mi je rekao i nisam mu vjerovala'', priznaje Zsa Zsa.

Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR) Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR)

Zsa Zsa je vrlo aktivna i na društvenim mrežama, no obožavatelje ne namjerava privlačiti škakljivim fotografijama.

''Ja mislim da to moj put nije. Ja prije svega volim pjevati. Mislim da bi se glazba trebala slušati, a danas se glazba malo previše počela gledati'', kazala je mlada glazbenica.

Zsa Zsu je oduvijek privlačilo pjevanje na engleskom jeziku, zbog čega je nedavno boravila u Los Angelesu.

''Alicia Keys je snimala u studiju do. Iz pristojnosti nisam otišla do nje, ali srce mi je gorilo. Primila sam samo zid i upijala energiju iz susjedne sobe'', otkriva.

Što je još kazala pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene