Jelena Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa, trenutačno uživa u ostvarenju svojeg sna. Priznala nam je da se nedavno tresla dok je pjevala s jednim od svojih idola - Vannom. Mlada Međimurka nedavno se vratila iz Los Angelesa, gdje je srela veliku svjetsku glazbenu zvijezdu.

Galerija


23-godišnja Zsa Zsa cijeli život mašta o pjevačkoj karijeri, a duetom "Sve u meni se budi" s Damirom Kedžom je na velika vrata ušla na hrvatsko glazbeno nebo. S tom su pjesmom početkom prošle godine pobijedili na Zagrebačkom festivalu, a nedavno dobili i nagradu za najizvođeniju pjesmu godine.

Vezani članci Zsa Zsa Golog lica ili jaka šminka? Otkrivamo što je draže domaćim i svjetskim zvijezdama Zsa Zsa i Antonela Progovorile o teretu koji su nosile i hrabro pokazale pravo lice: "Ustajala sam ranije i potajno se šminkala samo da me on ne bi vidio..."

''To je pjesma prekretnica, to je pjesma koja je doslovno ne samo meni nego i mom dragom Kedži promijenila život, a da nitko to nije očekivao'', kazala je pjevačica.

Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR)
Zsa Zsa (FOTO:PR)

Za Zsa Zsin glazbeni uzlet zaslužan je Ante Pecotić, kojeg je mlada Međimurka očarala na prvu. Pecotić, dugogodišnji Vannin suradnik, je Zsa Zsi ispunio san, omogućivši joj duet s idolom iz djetinjstva.

''To mi je bilo toliko nevjerojatno da sam ga gledala u šoku kad mi je rekao i nisam mu vjerovala'', priznaje Zsa Zsa.

Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR)
Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR)

Zsa Zsa je vrlo aktivna i na društvenim mrežama, no obožavatelje ne namjerava privlačiti škakljivim fotografijama.

''Ja mislim da to moj put nije. Ja prije svega volim pjevati. Mislim da bi se glazba trebala slušati, a danas se glazba malo previše počela gledati'', kazala je mlada glazbenica.

Zsa Zsu je oduvijek privlačilo pjevanje na engleskom jeziku, zbog čega je nedavno boravila u Los Angelesu.

''Alicia Keys je snimala u studiju do. Iz pristojnosti nisam otišla do nje, ali srce mi je gorilo. Primila sam samo zid i upijala energiju iz susjedne sobe'', otkriva.

Što je još kazala pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.