Povodom izlaska njihove nove pjesme, družili smo se s članovima Slavonia Banda. Našoj su ekipi otkrili kako vole zajedno provoditi vrijeme, na koji su način osvojili svoje supruge te pomažu li im u kućanskim poslovima.

Galerija


Đakovački tamburaši još su jednom pokazali zašto su pravi majstori kada je riječ o ljubavnim pjesmama koje odlično pristaju uz neizbježne zvukove tamburice:

Vezani članci Zsa Zsa objavila spot za Dubine - 2 Zsa Zsa ostvarila san i snimila obradu duhovne pjesme "Dubine": "Mislim da nam to svima sad treba" Žirijev kviz o Supertalentu - 7 U tijeku prijave za osmu sezonu: Provjerili smo sjeća li se žiri Supertalenta natjecatelja, evo jesu li položili ispit

''Uvijek pjevamo neke ljubavne pjesme Dođi, priđi, volim te, ljubim te, međutim ova pjesma ima naslov ''Dalje od mene''. Sad ne bi htio da ima neki negativan predznak da tjeramo ljude i tu ljubav od sebe, ali je zaista jedna priča koju je doživio netko ili puno ljudi oko nas'', objašnjavaju. 

Kako i u svojim pjesmama, tako i u privatnom životu, ovi Slavonci pravi su romantici u duši. A frontmen Branko svoju je suprugu osvojio na sljedeći način:

''Ja sam otpjevao pjesmu ''Vranac'' i onda se buduća supruga zaljubila u mene'', otkrio nam je. 

Posebnu notu njihovu novom videospotu dao je idličan ambijent okolice Đakova i jezera Borovik u jesen, a svoje su mjesto u njemu dobili i prekrasni konji, što je posebno razveselilo članove banda. 

Ova tamburaška šestorka obožava pratiti nogomet pa im zajednički odlasci za utakmice nisu strani, a istu ljubav dijele i prema hrani:

''Zalomi se nekad, napravimo neko roštiljanje između nas, ili netko drugi napravi pa se mi rado odazovemo, samim time je lakše. Lakše je nekom biti gost nego domaćin'', šale se. 

Ipak, kod kuće suprugama itekako pomažu kada je o kućanskim poslovima riječ:


Ako nemam svirke preko tjedna onda budem ja odgovoran za hranu i iće i piće naravno. A ona tebi pomaže peglat? Meni moja ne pomaže, ni peglat ni prat suđe.

A rijetki su trenuci kada su oni kod kuće. Ni ove im jeseni i zime nastupa ne nedostaje, a u planu imaju i neke velike stvari. 

''Planiramo neke kombinacije s nastupima i turneje preko oceana i jednog i drugog'', otkrivaju. 

A turneja koju najviše priželjkuju je:

''Eto Australija. Nismo još bili tamo, sad je tamo ljeto, idealno, Nova godina plus 40'', kažu. 

Ovu će Novu godinu ipak, čini se, provesti na hladnijim temperaturama, a uz njihove hitove, topline i zabave, sigurni smo, neće nedostajati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr .

U 71. čeka drugo dijete s 34 godine mlađom suprugom, prije samo 9 mjeseci dobili su sina