Toliko je slatka da je to neizdrživo. Petogodišnja Lorena praši na tamburici s omiljenim bendom.


"Slavonia band" gostovao je u showu "Petkom s Petkom". Autori naslovne pjesme hit serije "Zlatni dvori" predstavljali su kod Petka istoimeni album. Članovi benda sjajno su se zabavili, a posebno ih je oduševila malena obožavateljica Lorena.

Vezani članci Antonio Lujak - 3 Nije mu odoljela ni Eva Longoria: Najzgodnijeg hrvatskog glumca nova realnost potaknula na promjene u životu Franka Batelić Franka Batelić se vraća na scenu i po prvi put govori o majčinstvu: "Kako Viktor kaže, tako ja sviram!"

Preslatka petogodišnjakinja velika je obožavateljica serije "Zlatni dvori", a budući da potječe iz glazbene obitelji, odmah se zaljubila i u pjesmu "Slavonia Banda". Curica je stigla u pratnji majke i svojih sestara, odjevena u tradicionalnu nošnju. Slatka curica sramežljivo je odgovarala na pitanja, a onda je na improviziranoj tamburici odsvirala i pjevala s članovima "Zlatnih dvora".

Djevojčica će vas potpuno oduševiti! Pogledajte u prilogu kako je Lorena sjajno pjevala! Svaka čast!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.