Toliko je slatka da je to neizdrživo. Petogodišnja Lorena praši na tamburici s omiljenim bendom.


"Slavonia band" gostovao je u showu "Petkom s Petkom". Autori naslovne pjesme hit serije "Zlatni dvori" predstavljali su kod Petka istoimeni album. Članovi benda sjajno su se zabavili, a posebno ih je oduševila malena obožavateljica Lorena.

Vezani članci Neobična prava imena slavnih - 13 Milu Vasića, Željka Houdea i Nicolasa Kima Copolu danas znamo po drugim imenima, evo zašto su ih mijenjali Ivan Zak Ivan Zak progovorio o svojoj borbi s koronom i kako mu je izgledala godina bez nastupa: "Zdravlje je zaista na prvom mjestu"

Preslatka petogodišnjakinja velika je obožavateljica serije "Zlatni dvori", a budući da potječe iz glazbene obitelji, odmah se zaljubila i u pjesmu "Slavonia Banda". Curica je stigla u pratnji majke i svojih sestara, odjevena u tradicionalnu nošnju. Slatka curica sramežljivo je odgovarala na pitanja, a onda je na improviziranoj tamburici odsvirala i pjevala s članovima "Zlatnih dvora".

Djevojčica će vas potpuno oduševiti! Pogledajte u prilogu kako je Lorena sjajno pjevala! Svaka čast!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.