Najgori ulet ikad

Maja o Srbinu kojeg pamti: 'On je fakat bio ozbiljan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izlizanu frazu vjerojatno ste čuli više puta nego što vas je netko uspio oboriti s nogu duhovitim uletom. Univerzalan način udvaranja, dakako, ne postoji pa suprotni spol često tapka u mraku.

'Ljudi kad se napiju takve ulete imaju da je to ono, od bahatih uleta do toga da se hvali sa svojom imovinom, da su im komplimenti toliko glupi... Pogotovo u tim kasnim satima kad ljudima svašta padne na pamet, više je glupih uleta nego pametnih definitivno!', kaže Maja Šuput. 'Najgluplji su uleti na Facebooku kad ti se apsolutni neznanci javljaju sa najbizarnijim stvarima, slanjem fotografija, to je bizarno. Ovako uživo ipak postoji neka doza srama i društvene konvencije, pa to nije tako učestalo, ali na Facebooku si svašta dopuštaju', objašnjava Miran Kurspahić

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Lana Jurčević vratila s rukometnog prvenstva puna pozitivnih dojmova

A udvaranja su, čini se, nešto drugačija izvan granica Lijepe naše. Uvjerila se u to nedavno i Lana Jurčević, koju su u dalekom Kataru muškarci držali kao kap vode na dlanu. 'Malo kad odeš ustvari odavde, onda vidiš koliko se šire te granice. Mislim, radi se o Arapima, haha, koji nisu skromni. Stvarno, imali smo svoje vozače samo u nekom trenutku kad bi ja rekla ja sam gladna u roku od 20 sekundi bi mi se donijela hrana', priznaje Lana.

'Sjećam se jednog Srbina, bila sam u Crnoj Gori, i neki Srbin je došao i cijelo vrijeme je oko mene skakutao i ja ga gledam šta hoćeš ti, a on kaže: jao, šta ti kosa lepo miriši na balzam, ja gledam i mislim si čekaj, jel moguće od svih uleta - on je fakat bio ozbiljan', kaže Maja Šuput.

Ipak, prisjećaju se mnoge dame s nostalgijom, nekada su udvaranja bila znatno drugačija nego danas. 'Odrastanje koje smo mi imali je rijetkost. Danas toga više nema. Recimo, mojoj mami su dolazili frajeri na vrata i onda bi rekli: teta, mi bi izveli Ninu van, znaš ono, da ti bude neugodno, mora ti nešto reći, mora ti se obratit dečko, a danas prohodaš s nekim na sms, prekineš putem sms-a, uopće nema nekih priča', jada se Nina Badrić.

No i jači spol muku muči s ovom temom. Naime, zbog toga što su glumci i pjevači, kao javne osobe, često prisutni na malim ekranima, djevojke koje im prilaze imaju dojam kao da se već poznaju. A da biste bili u trendu s onim na što danas djevojke padaju, pobrinuo se Miroslav Škoro. 'Ja bi stvarno volio vidjeti kako bi izgledala žena koja bi meni pokušala uletiti. Ali sam čuo od mog sina jedan jako dobar ulet, ovako otprilike dođeš i kažeš curi, oprosti, koliko je sati, a kad ona pogleda na sat kažeš mislim da je vrijeme da se upoznamo', kaže Škoro.

Kako god bilo, s osmijehom na licu i iskrenim pristupom teško da ćete pogriješiti. Cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene