I dok vi još možda planirate kao ćete na odmor, naši poznati otkrivaju svoje ovogodišnje top destinacije.


Slatke muke planiranja godišnjeg odmora za neke su već gotova stvar.

Vezani članci Zorica Kondža Glazbena diva Zorica Kondža proslavila 35 godina karijere: "Osjećaj je neopisiv, na drugom sam nebu" Antonija Šola Domaće zvijezde o izlascima u Saloon: "Bila sam dežurna, velika čagerica, otvarala sam i zatvarala klub"

'Moje je ljeto uvijek isto, ja idem u Dubrovnik jer sam dolje doma tako da nikakve novosti', kaže Mara Bratoš.

'Tradicionalno ćemo biti na našem otoku Hvaru, kažem otok jer nije grad Hvar nego baš otok. Ove godine slavimo 85 godina Saša, 65 godina ja, ulazimo u 20 godinu braka i agencija mi postaje punoljetna tako da ćemo ovog ljeta slaviti', otkrila je Tihana Harapin Zalepugin.

'Jako volim otok Mali Lošinj, volim grad Mali Lošinj, mislim da je to jedna oaza, onaj poluotok Čikat, miris borova, oni dupini koje zapravo vidite slučajnim okom a ima ih tamo jako puno, to stvarno treba vidjet', kaže Ivana Delač Đolo.

I dok jedni ljetnu idilu zamišljaju na Jadranu, drugi su pak spremni potegnuti i nešto dalje za odmor iz snova.

'Idem na jedan put i onda se nadam da ću malo ići na more, nisam već ustvari godinama bila onak kak se šika baš na moru', otkrila je Judita Franković.

Andrea je već otvorila i sezonu na Zrću, a s obzirom na to da je strastvena surferica, mogla bi i ove godine zajahati valove na nekoj egzotičnoj plaži.

'Sigurno ću malo bit na Jadranu, možda odem i malo van Hrvatske al ovo ljeto će bit dosta hektično', rekla je Andrea Andrassy.

Tražite li inspiraciju za ljetovanje svakako pogledajte prilog IN magazina.