Njihova strana priče

Druga strana estrade – Slavni otkrili što se krije iza 'blještavila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

No nije backstage bio jedini problem. Hoteli s pet zvjezdica nisu baš svakodnevica, kako bi mnogi pomislili.

Na prvi pogled glamurozan život. Kad stanu na pozornicu za njima vrište tisuće ljudi. No iza blještavila - druga slika. Onaj dio u koji obožavatelji rijetko mogu zaviriti izvan backstagea uglavnom je sve, samo ne glamurozan.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić - 2 "Lipa si lipa!" Lana Klingor Mihić ponovno je sve oduševila svojom novom frizurom, evo što je sad promijenila: "Wow, najbrutalnija dosad"

'Naiđete na razno razne stvari, situacije, a to su da dobijete back stage koji npr. prokišnjava i onda još ispadnete nenormalan što tražite neki drugi prostor', kaže Ivan zak.

Pjevač Ivan Zak ima novi hit 'Daleko'.

'Ali to se većinom događa u disco klubovima. Sve to izgleda na bini super i krcat je klub, klub izgleda onak ko bombon, ali ti ustvari otraga sjediš na gajbama. Mi smo masu puta znali sjedit, onak žbuka otpada, beton dolje, tu vreća od cementa, a ti sjediš onak na gajbi i čekaš do 2 ujutro ko kreten', kaže Lana Klingor Mihić.

'Bilo je toga da se bina pravi na licu mjesta od kašeta, pa se stave gore neke daske. Pa bubnjar recimo propadne pa se razbije i tako dalje', dodaje Amir Kazić Leo.

No nije backstage bio jedini problem. Hoteli s pet zvjezdica nisu baš svakodnevica, kako bi mnogi pomislili. Neadekvatni uvjeti samo su dio onoga s čim su se susretali. Kao i mnogi Hrvati, i oni su upoznati s neisplatom honorara.

I dok inozemni izvođači prilikom svojih koncerata redovito organizatorima šalju liste zahtjeva na kojima se nalaze posebne vrste flaširane vode, određene količine leda ili pak soba koja će biti u jednoj boji, domaći izvođači imaju skromnije uvjete. Ako se pobrinu za vlastitu i sigurnost svojih obožavatelja, proglašavaju ih umišljenim zvijezdama.

'Kad pjevate na bini ako imate svoje zaštitare, onda vam se zamjeri što ste doveli zaštitare koji vas čuvaju da nemate neugodne situacije, a s druge strane ispadnete velika zvijezda', objašnjava Ivan Zak. Pogledajte cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene